PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇÖZÜLDÜ HTTP 500 İç sunucu hatası



gokhan
26-03-2012, 19:14
s.a. abilerim kardeşlerim

durduk yere bu hatayı aldım ve hiç değişiklik yapmadığım halde ama admin paneline giriyorum ama siteye giremiyorum

genel yapılandırmada SEO ayarları kapalı yeni bir htaccess gönderdim sunucuya gene olmadı belki modüllerden dedim yayından kaldırdım gene olmadı sunucudaki diğer sitelerim gayet güzel çalışıyor. bu işin içinden çıkamadım :(

ne yapacam ben şiimdi

Akar
26-03-2012, 22:02
Ana sayfa açılmıyor mu?

gokhan
27-03-2012, 16:58
panele giriyorum ama anasayfa açılmıyor
yeni bir .htaccess yaptım olmadı sonuna txt koyup yaptım gene aynı diğer çalışan sitelerimden aldım "htaccess" gene olmadı bu nasıl birşeydir bir türlü anlamadım :S

mhusty
27-03-2012, 17:05
benimde başıma gelmişti , acaba sitedeki dosya izinlerinin 777 olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ?

M.Enes AYDÜZ
27-03-2012, 17:33
public_html klasörünün iznini kontrol edin. 750 olmuş olabilir, 755 olarak ayarlayın

gokhan
27-03-2012, 19:00
benimde başıma gelmişti , acaba sitedeki dosya izinlerinin 777 olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ?

klasörler 755
dosyalar 644
config 444


public_html klasörünün iznini kontrol edin. 750 olmuş olabilir, 755 olarak ayarlayın

public_html CMOD ayarı bütün sitelerimde 750 şimdi 755 yaptım ama gene aynı

yaaa nasıl bir proglem bu google amcadan heryeri ziyaret ettim ama genede sorunu bulamadım

genellikle kodlama hatası diyor ama sonuçta hiç bir değişiklik yapmadığım halde site birden böyle bir hata vermeye başladı

Akar
27-03-2012, 21:23
klasörler 755
dosyalar 644
config 444



public_html CMOD ayarı bütün sitelerimde 750 şimdi 755 yaptım ama gene aynı

yaaa nasıl bir proglem bu google amcadan heryeri ziyaret ettim ama genede sorunu bulamadım

genellikle kodlama hatası diyor ama sonuçta hiç bir değişiklik yapmadığım halde site birden böyle bir hata vermeye başladıÇözemezsen özelden yönetici ve ftp bilgisi gönder, ben de bir detaylı bakayım.

gokhan
28-03-2012, 11:54
çözemiyorum :( Aytuğ abi

M.Enes AYDÜZ
28-03-2012, 11:58
Atomic temasını standart olarak yayınladığında da bir değişiklik olmuyor mu?

Eğer olmuyorsa son yüklediğin pluginlerden kaynaklanan bir problemdir.

Akar
28-03-2012, 16:50
Fırsat bulup akşam bakacağım inşeallah.

gokhan
28-03-2012, 17:39
inşeallah abi

BozTurk
28-03-2012, 20:52
tarayıcının çerezlerini silip tekrar denermisiniz

BozTurk
28-03-2012, 20:55
son olarak uzun bir makale yayınladınmı peki?

gokhan
28-03-2012, 21:59
farklı tarayıcılarda denedim ve sitede makaleler sadece menu linklerin içinde var anasayfada modülden başka birşer yok zaten onuda yayından kaldırıyorum gene olmuyor

ayriyetten bu site başka bir domainde çalışıyor ama dosyaları ve DB transfer edince sadece admin paneline girebiliyorum :(

Akar
29-03-2012, 03:15
Sitede Feedgator'a bağlı bir sorun oluşmuş ama tam sebebini anlayamadım. Bir yazım hatası veriyordu, dosyada düzenleme yaptım. Düzeldi, yeniden bozuldu. Sonra binary modda attım yeniden düzenlediğim dosyayı. Bu sefer tekrar bozulmadı. En son feedgatoru yeniden kurdum. Gereken ayarlarını tekrar yaparsın sen.

İlginç bir sorun, siteyi kapattığım halde açılmasına mani oluyordu. Şu anda site de açık, feedgator yönetimine de girilebiliyor.

Geçmiş olsun.

M.Enes AYDÜZ
29-03-2012, 08:14
Sitede Feedgator'a bağlı bir sorun oluşmuş ama tam sebebini anlayamadım. Bir yazım hatası veriyordu, dosyada düzenleme yaptım. Düzeldi, yeniden bozuldu. Sonra binary modda attım yeniden düzenlediğim dosyayı. Bu sefer tekrar bozulmadı. En son feedgatoru yeniden kurdum. Gereken ayarlarını tekrar yaparsın sen.

İlginç bir sorun, siteyi kapattığım halde açılmasına mani oluyordu. Şu anda site de açık, feedgator yönetimine de girilebiliyor.

Geçmiş olsun.

Olay yeri müdahele ekibi bildirdi.

gokhan
29-03-2012, 11:27
Sitede Feedgator'a bağlı bir sorun oluşmuş ama tam sebebini anlayamadım. Bir yazım hatası veriyordu, dosyada düzenleme yaptım. Düzeldi, yeniden bozuldu. Sonra binary modda attım yeniden düzenlediğim dosyayı. Bu sefer tekrar bozulmadı. En son feedgatoru yeniden kurdum. Gereken ayarlarını tekrar yaparsın sen.

İlginç bir sorun, siteyi kapattığım halde açılmasına mani oluyordu. Şu anda site de açık, feedgator yönetimine de girilebiliyor.

Geçmiş olsun.

abicim çok tşk. ilginiz için Allah razı olsun hepinizden inşeallah

tuvalak
08-04-2012, 18:07
aynı hata bizdede var ne yapmalıyız? feedgator kullanmıyoruz.

Akar
08-04-2012, 18:38
aynı hata bizdede var ne yapmalıyız? feedgator kullanmıyoruz.Yüzlerce sebebi olabilir, bu konuyu açan arkadaş gibi bir konu açıp, yine bu konuyu açan arkadaş gibi durumunuzu olabildiğince açık bir şekilde ifade etmelisiniz.

ercan
16-02-2013, 00:34
pluginlerden kaynaklanan bir problemdir.