PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇÖZÜLDÜ AcePolls Modülde php Hatası



Efendi
13-01-2012, 17:14
Modulde yada sitede herhangi bir değişiklik yapmadım, ama aşağıdaki hatayı vermeye başladı. bileşeni tekrar yükledim ama sorun devam ediyor.
Neden kaynaklanmış olabilir.
Tahminimce sunucuda kaynaklanıyor ama ne gibi birşey buna sebep olmuş olabilir.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/*****/public_html/modules/mod_acepolls/tmpl/default.php on line 143

kerimsarigul
13-01-2012, 17:27
Herhangi bir menüye girin yeni menü ekle deyin listeden acepolls bileşenini seçin ve kaydedin. menüyü sitede göstermeseniz de olur. Muhtemelen sorun çözülecek, çözülmez ise buradan bana bilgi verin ayrıntılı inceleyeyim konuyu...

Efendi
13-01-2012, 18:02
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
dediğiniz gibi yaptım. menü ekleme bölümünde ace ile ilgili iki seçenek var ikisinide denedim ama omadı sorun devam ediyor.
ama sunucuda başka bir sitede bu sorun yok. sadece benim kullandıklarımda var nedense

kerimsarigul
13-01-2012, 18:12
ilgili dosyayı buraya ekler misiniz bakayım kodlara...

Akar
13-01-2012, 18:37
Kendi kendine sorun çıkmaması lazım aslında. Eklentinin yazarı forumlarımızdadır ve düzenli takip eder. Muhakkak ilgilenir konuyla. Dosyada bozulma olduğunu pek sanmıyorum. Nitekim orada foreach tarafından döndürülen şeyle ilgili gibi problem. Önbellek varsa onu da silerek bir bakın derim.

Efendi
13-01-2012, 18:51
Sorunun kaynağını buldum.
Anket id kısmına 2, 1 şeklinde iki anketi alır belki diye numaraları yazmışım, anketlerinde oylama süreleri bitince böyle bir hataya sebep oluyormuş.
anketleri tekrar akrif ettim sorun ortadan kalktı.
Anketlerin rastgele gelmesinin bir yolu var mı acaba

Akar
13-01-2012, 20:07
Sorunun kaynağını buldum.
Anket id kısmına 2, 1 şeklinde iki anketi alır belki diye numaraları yazmışım, anketlerinde oylama süreleri bitince böyle bir hataya sebep oluyormuş.
anketleri tekrar akrif ettim sorun ortadan kalktı.
Anketlerin rastgele gelmesinin bir yolu var mı acabaOnu bilmiyorum, Denis'e sormak lazım. Ancak kullanılacak bir özellik olmadığından ilave edileceğini sanmam.