PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Menüler ve içerik



safase
15-01-2012, 16:22
İyi günler arkadaşlar,

Ben joomlaya yeni başladım bu siteden çok şeyler öğrendim emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bir kaç sorum olacak.

yootheme in balance temasını temin ettim yükledim Joomla Templates Demo - YOOtheme (http://www.yootheme.com/demo/joomla/balance) linkte gözüktüğü gibi görüntü alamadım neden acaba benim sitemde http://www.abirikim.com/j/ bu linkte
başta menüler çıkmıyordu onun ayarını yaptım, fakat logo ayarını yapamadım logo gözükmüyor
kısaca yootheme de görülen balance sitesinin aynısı olsun istiyorum, değişiklikleri sonra yapacağım
saygılar selamlar

mhusty
15-01-2012, 16:28
ilk önce aramıza hoşgeldiniz... Yanlız burda ücretli temalar destek yapmıyoruz onun için özel üye kısmında bu konuyu açmanız lazımm ...Ama ben yinede bir kaç tavsiyede bulunacağım ... Demo sitedeki görüntünün aynısnı istiyor iseniz Temanın QUİCKSTART dosyasını indirmeniz gerekmektedir ve daha sonra o quickstart dosyasını kurarak herşey hazır bir şekilde karşınıza gelir... Quickstart dosyası ile ilgili forumda bir ders açıklamıştım

http://forum.joomla.gen.tr/yonetim-merkezi/147-joomla-gen-tr-1-5-te-quickstart-kurulumu-resimli-anlatim.html

Burdan takip edebilirsniz ... İyi günler

kaderebak
15-01-2012, 16:35
Merhaba , öncelikle şunu belirtmekte yarar var , sadece tema yüklediğinizde demo sitesinde bulunan moduller,içerikler,bileşenler vs.. yüklenmez.. Sitede kullanılan modul bileşenleride temin etmeniz lazım..

Elinizde tema varsa muhtemelen quick start dosyalarıda olmalı , quickstart dosyasını hostunuza yükleyip , yeni bir yükleme yaptığınızda demo sitesinde yapılmış ayarların aynısını elde etmiş olursunuz..

Yok ben kendim yapmak istiyorum derseniz , ana sayfada görüntülenen modulleri manuel sizin oluşturmanız gerekmekte.. Demo sitesine baktığımızda , sitede hali hazırda 6 modul gösterilmekte..