Türk bnkalarına ya da kredi kartımıza ödeme çekebileceğimiz Paypal dışında hangi ödeme sistemleri var? Bunların aidatları ve kullanımları hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
Türk bnkalarına ya da kredi kartımıza ödeme çekebileceğimiz Paypal dışında hangi ödeme sistemleri var? Bunların aidatları ve kullanımları hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Bunu yapmaya çalışan birkaç Türk firma var ama komisyon oranları çok yüksek, %10 ile %25 arası değişiyor !!!
Odeme.Net: Sanal Pos Servisi
BilSoft Yazlm Bilgisayar San. Tic. Ltd. ti. // Ticari Yazlm, Web Tasarm, Web Programlama, Toplu SMS
Geçen seneki (2011) CeBIT fuarında bununla ilgili yeni bir site açılıyordu, standı vardı ama adını unuttum, %5 komisyon almayı hedefliyorlardı.
Türk banka ve Kredi Kartlarına en iyi desteği Skrill (eski Moneybookers) veriyor. Zamanında hem tüketici hem üretici olarak kullandım ve çok memnun kaldım. Komisyon oranları da gayet makul:
https://www.moneybookers.com/app/?l=TR
https://www.moneybookers.com/ads/tuc...sabi/ucretler/
Rafet El Roman ve Orhan Ölmez ve Yakup Ekin dinler...
"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir"
İlave aracıları sevmiyorum, bugüne kadar hiç çalışmadı. Özellikle sanal pos sağlamak gibi gayri kanuni işlem yapanlarla da hayatta çalışmam![]()
Evet iPara idi. %5'ten başlatacaklardı ama %4'e düşürmüşler demek.
Ne arıyorsun ozaman Akar abiPayPal da aynı işi yapıyor.
Aslında bu konu nerede kullanacağınıza göre değişir, direk aracısız olarak ta bunu sağlayabilirsin. Amaç burada önemli gizli değilse ve burada paylaşabilirsen ona göre alternatifleri değerlendirip en faydalı olanı sunabiliriz.
Bilgi Paylaştıkça Güzel
Twitter @macitsari
artık banada lazım oldu Türkiye hizmeti olan firmalara bakıyorum ama malasef kredi kartı ödemesi alabilecegim firmalar yokmu
paypal payments pro desteklemıyor
ccbill 750 dolar alıyor
alternatif bilgisi olan arkadaşlar yazarsa
Arkadaşlar merhabalar;
Proticaret.org ücretsiz bir e-ticaret platformu olup e-ticaret modellerinin neredeyse tamamını kapsamaktadır türk mühendislik harikası olup türkiyede sanal pos hizmeti evren tüm bankalarla çalışıyor aynı zamanda ipara desteği mevcut olup türkiyeden dünyaya açılan bir e-ticaret networking ve freamwork sistemei olma yolunda hızla ilerliyor..sizlere tavsiyem proticaret.org ücretsiz e-ticaret platformunu her yönüyle yakından takip ediniz...
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri