Konu Şenol tarafından (29-01-2012 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
"Hayat Üç buçukla dört arasındadır,Ya üçbuçuk atarsın Yada dört dörtlük yaşarsın."
"Joomla 1.5 ten 1.7'ye geçsemmi geçmesemmi,o piti,piti,karameli sepeti."
Kişisel Blog : Şenol Şengül Megane Forum : Megane Araçlarına Dair Joomla! 2.5 Keyfi : Tıklayınız
Facebook Sayfamız : Sayfamızı Beğen'in Twitter'da Ben : En Yeni Tweetler
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Ali Gültekin | http://www.aligultekin.net/ ProWebLabs: http://www.proweblabs.net/
Twitter: https://twitter.com/aligultekin34
haklısın enes resimde de gözüktüğü gibi aytuğ abi bakınca fark eder sanırım, malum adam gece geç saatlere kadar uğraşıyor olacak o kadar.![]()
"Hayat Üç buçukla dört arasındadır,Ya üçbuçuk atarsın Yada dört dörtlük yaşarsın."
"Joomla 1.5 ten 1.7'ye geçsemmi geçmesemmi,o piti,piti,karameli sepeti."
Kişisel Blog : Şenol Şengül Megane Forum : Megane Araçlarına Dair Joomla! 2.5 Keyfi : Tıklayınız
Facebook Sayfamız : Sayfamızı Beğen'in Twitter'da Ben : En Yeni Tweetler
selamlar, local de 2.5.0 türkçe kurdum deneme amacı ile ama aşağıdaki gösterdiğim resimdeki işaretli alanlar türkçe olmuyor isimlerini değiştirsemde genede tarayıcı alanında türkçe oluyor. Yarın siteyi değiştirdiğimde google ingilizce olarak mı endexliyecek?
Örnek veriyi kurmadan da denedim sonuç gene aynı...
![]()
O işaretlediğiniz yerler Menü Öğeleri. Yani önceden girilmiş içerikler/menüler.
Siz Menü bölümünden girip onları silebilir yada değiştirebilirsiniz.
yazımda da belirttiğim üzere kendi verdiğim menülerde ingilizce oluyor.
registration adresini diyorsanız o menü öğesi ile oluşan bir yer değil, yerleşik modülden gelen yerleşik adres. Joomla siz ne girerseniz öyle oluşturur, kendi aklında başka bir şey üretemezya da ben sizin işaret ettiğiniz yeri anlamadım.
Evet beklenti o yönde. Özellikle profil iletişim bağlantıları ve yükseltmelerle ilgili sorunlar sebebiyle beklenmeyen şekilde erken bir yeni sürüm gelmesi elzem oldu gibi görünüyor. Bu biraz da Joomla!'nın son zamanda aldığı eleştirilerin haklılığını gösteriyor gibi. Eskisi kadar yeterli test yapılmıyor ya da testerlar yeterli veya özenli değil. 2.5 bu kadar çabul çıkmalı mıydı diye de eleştiriler geldi bu sebeple. Aslında plana göre çabuk çıkmadı ama içerdiği hatalar sebebiyle çıkışı "çabuk" olarak değerlendirildi.
Bu arada ben alıştığımız gibi Türkçe örnek veriyi 2.5.1 sürümüne hazırlamayı düşünüyordum ama muhtemelen yetişmeyecek. Çünkü ev değişikliği yapacağım bu hafta.
Eyvallah kardeşim, 2.5.1 için düzeltiyorum. Yalnız orada 'biçem' kendi yerinde. Format karşılığı.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri