+ Konu Cevaplama Paneli
7 iletiden 1 ile 7 arası.
Like Tree3Beğeni
  • 1 Gönderen effect
  • 1 Gönderen Akar
  • 1 Gönderen M.Enes AYDÜZ

Konu: Medya sitesi için eklenti önerileriniz?

Katılımcı Üye
    İletiler
    73

Question Medya sitesi için eklenti önerileriniz?

Arkadaşlar Joomla 2.5 ile yapacağım medya sitesi için sizlerinde görüşlerini almak istedim.
    Sitemde tiyatro oyuncularının tanıtımını yapacağım bunun için bana A'dan Z'ye listeleme yapabileceğim bir eklenti lazım. ve ilgili isime tıklayınca oyuncunun resmi, videoları öz geçmişi, ses kayıtları ve bunları bunları bilgisayara indirme imkanı olacak.
    Oyuncu Dükkanı bu site joomla ile yapılmış. oyuncu tanıtımı hangi eklentilerle yapılmış bakmadım. bu siteyide inceleyip kullanışlı eklenti tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    mhusty bunu beğendi.

Katılımcı Üye
    İletiler
    73

Standart Cevap: Medya sitesi için eklenti önerileriniz?

Arkadaşlar değerli görüşlerinizi bekliyorum. saygılar..

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    885

Very Simple Image Gallery kullanmışlar resimler için.
    Bilgi alanları ise normal tablo gözüküyor. ContentTemplater ile yapılabilir sanırım.
    Video, Flash ve ses dosyaları için AllVideos kullanılabilir.
    Alfabetik listeyi her harf bir kategori olacak şekilde kendiniz hazırlayabilirsiniz. O harfleri yatay bir menü olarak yayınlarsınız. Her harf ile başlayan kişiler o harf kategorisi altında listelenir. Bu kişilere ait içerikler ise kendi isimleri altında listelenir ya da tek sayfa olarak gelebilir.
    effect bunu beğendi.

-> enesayduz <-
    İletiler
    254

O site ücretli bir temayla yapılmış. Muhtemelen o içerik özelliğide temada kullanılan bir eklentiyle olabilir. NewsShow Pro Gk4 eklentisi galiba. (News Show Pro GK4 - Professional Joomla Templates, Joomla Themes, Joomla 2.5 Templates - GavickPro)

Temanın demosu da burada.

Welcome to the Frontpage

Katılımcı Üye
    İletiler
    73

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Very Simple Image Gallery kullanmışlar resimler için.
    Bilgi alanları ise normal tablo gözüküyor. ContentTemplater ile yapılabilir sanırım.
    Video, Flash ve ses dosyaları için AllVideos kullanılabilir.
    Alfabetik listeyi her harf bir kategori olacak şekilde kendiniz hazırlayabilirsiniz. O harfleri yatay bir menü olarak yayınlarsınız. Her harf ile başlayan kişiler o harf kategorisi altında listelenir. Bu kişilere ait içerikler ise kendi isimleri altında listelenir ya da tek sayfa olarak gelebilir.
    Öncelikle cevabın için teşekkürler Abi. şimdi abi bu A'dan Z'ye listeleme olayını tam çözemedim örnek verecek olursak Movie - YOOtheme bu adresteki gibi eklenti kullanmadan yatay şekilde sıralama yapıp bunlara nasıl kategoriler ekleyip ilgili resimleri nasıl yayınla bilirim? mantık olarak kafamda bir şey oluşmadı kafam durdu yardımcı olursan çok memnun olurum. saygılar..

Katılımcı Üye
    İletiler
    73

Alıntı M.Enes AYDÜZ´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    O site ücretli bir temayla yapılmış. Muhtemelen o içerik özelliğide temada kullanılan bir eklentiyle olabilir. NewsShow Pro Gk4 eklentisi galiba. (News Show Pro GK4 - Professional Joomla Templates, Joomla Themes, Joomla 2.5 Templates - GavickPro)

Temanın demosu da burada.

Welcome to the Frontpage
    Enes kardeşim cevabın için çok teşekkürler. demiş olduğun gibi Oyuncu Dükkanı - Tüm Oyuncular bu sayfadaki resim sıralaması news pro gk 4 le yapılmış gibi geldi. birde şunu soracaktım. oyuncular menüsünde news pro gk4 dü nasıl atamışlar normalde bu modülün böyle bir özelliği yok acaba içerikte modül yayınlama şeklinde mi yapmışlar bu hakkında yardımcı olursan memnun olurum. saygılar..

Katılımcı Üye
    İletiler
    73

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Akar Abi, Kategorileri şu şekilde oluşturdum. Üst kategori olarak Seslendirme/ bunun alt kategorilerini ise A'dan Z'ye olacak şekilde yaptım. şimdi abi benim tam olarak istediğim şu Seslendirme menüsüne tıklayınca açılan sayfada yatay bir şekilde oluşturulmuş A'dan Zye menüyü nasıl yapabilirim. Örnek site:||| ITRI KOSAR - SESLENDIRME SANATISI - DUBLAJCI |||
    Örnek 2:||| SESLENDIRME SANATILARI - SESLENDRMECLER - DUBLAJCILAR |||
    bu konu hakkında yardımcı olursan memnun olurum abi saygılar
    JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri