Arkadaşlar dün akşam modülleri baya bir kurcaladım ayarlar ile oynadım.Şimdi tıkladığım linkin sayfasındaki makale içerikleri gözükmüyor acaba hangi ayardan kaynaklanır?
Arkadaşlar dün akşam modülleri baya bir kurcaladım ayarlar ile oynadım.Şimdi tıkladığım linkin sayfasındaki makale içerikleri gözükmüyor acaba hangi ayardan kaynaklanır?
hangi modülleri kurcaladınız ki abi
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
linkler yanlış yere bağlanmış olabilir görmeden bişey söylemek zor
İslami Bilgi Platformu - İslami Bilgi Platformu adres modül ve bileşen kurdum bir kaçtane dün akşam, pozisyonlardan sanırım yada menü yöneticisinden ama işin içinden cıkamadım.
pluginlere baktınız mı ? veya en son bir plugin yüklediniz mi ?
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
Baktım yayından da kaldırdım ama sorun çözülmedi.AcyMailing bileşenini kurdum.Birde Gavick Highlighter modülünü kurdum.
en son yüklediğiniz eklentiler önemli değilse kaldırıp tekrar deneyin. yedeğiniz varsa tekrardan yükleyin ilk defa böyle bir hatayla sorunla karşılaşıyorum.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Uygulama Eklerinden Acymailingle ilgili pluginlerin hepsini pasif hale getirip denermisiniz...
Aslında dün akşam tam bunu yapmak istedim yani katagoriye girdiğimde son çıkan makaleleri gözükmesini engelleyip sadece tab veya manşet şeklinde göstermek istedim.Ama makaleler de gözükmez oldu ondan sonra.Bir kaç yerde ayar değiştirdim ama şimdi yaptıklarımı geri alamıyorum.![]()
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri