+ Konu Cevaplama Paneli
5 iletiden 1 ile 5 arası.
    Yeni Üye
    İletiler
    3

Exclamation Joomla 1.7 kayıt formu hatası

Merhaba; sitenin arayüzünde yöneticinin yeni uye eklemesi için menuye uye kayıt formu atıyorum fakat adminde genel yoneticilerde giriş yapıp bu menuye tıkladıgında kendi profilleri cıkıyor. sanırım yetkilerden kaynaklı cok kurcalamama ragmen cozemedim yardımlarınızı bekliyorum.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Standart Cevap: Joomla 1.7 kayıt formu hatası

Alıntı winy´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Merhaba; sitenin arayüzünde yöneticinin yeni uye eklemesi için menuye uye kayıt formu atıyorum fakat adminde genel yoneticilerde giriş yapıp bu menuye tıkladıgında kendi profilleri cıkıyor. sanırım yetkilerden kaynaklı cok kurcalamama ragmen cozemedim yardımlarınızı bekliyorum.
    Hayır, doğru şey oluyor aslında. Üye kayıt formu oturum ile ilişkilidir ve oturum açılmışsa kayıt formu çıkmaz. Yöneticiler yönetime girerek üye oluşturmalılar.

Yeni Üye
    İletiler
    3

hocam peki bunu nasıl yapabiliriz. admin paneline girmeden genel yoneticideki bir uyenin nasıl yeni bir uye eklemesini saglayabiliriz bunun için tavsiye edebileceginiz bir bileşen veya modul varmı?

Yönetmen Yrd.
    İletiler
    652

Chrono Forms'un böyle bir özelliği vardı diye hatırlıyorum kesin bir şey söylemeyim...
    Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...

İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı

Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...

Yeni Üye
    İletiler
    3

yardımlarınız için teşekkürler.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri