+ Konu Cevaplama Paneli
5 iletiden 1 ile 5 arası.
    Katılımcı Üye
    İletiler
    173

Standart Joomlanın HTLM modülü yardım..

S.A değerli dostlar ben joomlanın html modülünü kullanarak bir form uygulaması yaptım ve modülü makalemde yayınladım buraya kadar sorun yok...makalede yayınlandıktan sonra bilgi girilince sonucu farklı sayfada açıyor ben aynı sayfada açılmasını istiyorum bu mümkünmü acaba?... saygılar
    Herşeyde bir bilgim olsun birşeyde alim olayım diye burdayım

"Sahip olamadıklarımız için ağlamaktansa Sahip olduklarımız için şükretmemiz gerekmez mi?"
    Film sitesi için sağlam arkadaş(sözünün eri) arıyorum!..
    www.sinemasefasi.com

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Standart Cevap: Joomlanın HTLM modülü yardım..

Formuyapan sizsiniz. HTML modülü ne girerseniz onu gösterir, kendi bir şey yapmaz Yani çözüm sizin kodlarınızda. Bunun yerine güzel form uygulamaları var. Daha güvenli ve sağlıklı olur...onları tercih etmenizi öneririm.

Katılımcı Üye
    İletiler
    173

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Formuyapan sizsiniz. HTML modülü ne girerseniz onu gösterir, kendi bir şey yapmaz Yani çözüm sizin kodlarınızda. Bunun yerine güzel form uygulamaları var. Daha güvenli ve sağlıklı olur...onları tercih etmenizi öneririm.
    Akar hocam joomlada, php de post metodu ile yaptığım form uygulamasını çalıştırabileceğim form bileşeni var mı acaba sizin tavsiye ettiğiniz..saygılar..

"Sahip olamadıklarımız için ağlamaktansa Sahip olduklarımız için şükretmemiz gerekmez mi?"
    www.sinemasefasi.com

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Alıntı GNCTürk´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Akar hocam joomlada, php de post metodu ile yaptığım form uygulamasını çalıştırabileceğim form bileşeni var mı acaba sizin tavsiye ettiğiniz..saygılar..
    Joomla form uygulamalarının tamamı post ile aktarımı destekler, ayrıca çoğu kod olarak form oluşturmanıza da müsaade eder. Ancak asıl amaçları bir arayüz üzerinden kod bilgisi gerektirmeden form hazırlatmaktır. Şu anda önerilerimiz chronoforms üzerinde yoğunlaşıyor.

Katılımcı Üye
    İletiler
    173

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Joomla form uygulamalarının tamamı post ile aktarımı destekler, ayrıca çoğu kod olarak form oluşturmanıza da müsaade eder. Ancak asıl amaçları bir arayüz üzerinden kod bilgisi gerektirmeden form hazırlatmaktır. Şu anda önerilerimiz chronoforms üzerinde yoğunlaşıyor.
    Teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim bu formu sitede kullanımı da varmış...saygılar..

www.sinemasefasi.com

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri