+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 3 Sayfa BirinciBirinci 1 2 3 SonuncuSonuncu
21 iletiden 11 ile 20 arası.
Like Tree2Beğeni

Konu: Yazarlar Modülü

Katılımcı Üye
    İletiler
    67

Standart Cevap: Yazarlar Modülü

Muhteşem bir modül olmuş. Murat bey ve yapan arkadaşların ellerine sağlık. Ücretli bile yapsa alınacak bir eklenti.
    Murat Beyin geniş hoşgörüsü böyle istemiş.
    Belki şu ana kadar yapılmışların içinde en iyisi diyebilirim. Geniş özellikleri renklendirme seçenekleri ile büyük bir açığı gidermiş. Haber sitesi mantığındaki bütün sitelerde rahatlıkla kullanılabilecek bir modül.
    Teşekkür ederiz.

Katılımcı Üye
    İletiler
    86

şu an sitemde kullanacak bir durum yok ama ilerde belki kullanılabilir. Büyük bir eksikti. herkes arıyordu. Güzel bir hizmet

Katılımcı Üye
    İletiler
    82

Alıntı mesen15´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Murat Bey, ben eklentiyi aktif edince site beyaz sayfa hatası veriyor, neden olabilir acaba? Fikriniz var mı? Çünkü eklenti çok lazım bana...
    Kardeş internetten ve yurtdışı sitelerden de baktım ama bir çözüm bulamadım. Belki sunucu kaynaklı bir sorundur.

Katılımcı Üye
    İletiler
    55

Alıntı muratyil´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Kardeş internetten ve yurtdışı sitelerden de baktım ama bir çözüm bulamadım. Belki sunucu kaynaklı bir sorundur.
    Yok hocam ya aynı sunucudaki başka bir sitede çalışıyor, asıl sitemde çalışmıyor. FTP üzerinden tüm joomla dosyalarını yeniden attım ama olmadı bir türlü, başka neden olabilir acaba?

Bu arada ekranda şu karakterler çıkıyor: 
    Konu mesen15 tarafından (28-02-2012 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir.

Katılımcı Üye
    İletiler
    115

Konu Yeniden Hortlayacak Ama.
    joomla.gen.tr'deki Gibi Bir Yazarlar Modülüne İhtiyacım var. Bu Modülü Nasıl Yapabilirim, Bir Yol Gösterebilecek Birisi Var mı?
    Sonuçta Emek verilmiş Birşeyi İstiyorum Farkındayım Fakat Okadar Çok Şey denedim ki Hiçbiri Olmadı.
    Aslında Benim İstediğim Şuydusadece. Modül Yazar Resimlerini Göstersin Tıklandığında da cb Profiline Gitsin. Sadece Bukadar Bişey İstiyordum, Kendim Yapabilirim Diye Düşünürken, Birkaç Tane Hocam Sitemde Yazarlık Yapma Teklifi Yaptı Onların Resimleri ve Profillerini Modül Olarak Göstermek İstiyorum.
    Tek Elmamı Sana Verseydim Yine Tek Elma Olurdu Aramızda, Ama Ben Tek Bilgimi Vermek İsterim İki Bilgimiz Olsun Diye.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Bizim portalda kullandığımız henüz yazarlar modülü değil. Biz de onu yapmaya daha fırsat bulamadık. O bölüm bizde şimdilik html. Bu konu ölmediği için hortlamış varsaymıyorum

Katılımcı Üye
    İletiler
    115

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Bizim portalda kullandığımız henüz yazarlar modülü değil. Biz de onu yapmaya daha fırsat bulamadık. O bölüm bizde şimdilik html. Bu konu ölmediği için hortlamış varsaymıyorum
    ((:
    Peki Akar Bey Bu Konuda Şuan Ne Yapabilirim Sizce ?
    Simplify Your Web Demo Site - Authors Bu Modülü Bile Kullanmayı Denedim Fakat Bu modülde de Katgorilerim Görünmediği İçin Sıkıntı Yaşadım.
    Tek Elmamı Sana Verseydim Yine Tek Elma Olurdu Aramızda, Ama Ben Tek Bilgimi Vermek İsterim İki Bilgimiz Olsun Diye.

Yeni Üye
    İletiler
    12

Şöyle bir bileşen var ama işinize yarar mı bilmem.

Author List - Joomla! Extensions Directory

Katılımcı Üye
    İletiler
    115

Alıntı by.filozof´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Şöyle bir bileşen var ama işinize yarar mı bilmem.

Author List - Joomla! Extensions Directory
    evet bunu incelemiştim.
    benim aradığım modül Görüntü Olarak şu linktekine benzer bişey Simplify Your Web Demo Site - Authors
    Yazar Adına Tıkladığımda Yazarın Cb Profiline Ya da Yazar İçin Oluşturacağım Başka Bir Profile Gitmeli.

Çok şey İstiyorum Galiba Çözülebilir Bişey mi Bu?

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Modül olarak hazırı yok neticede, düzenlenip düzenlenemeyeceğine bakmak lazım. Muratyil'in modülüne bir bakarım ama bildiğiniz gibi değil, çok fazla yoğunum ve vakit bulmakta zorlanıyorum. Bulunca da foruma ve portala bakıyorum, o vakit bitiyor.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri