+ Konu Cevaplama Paneli
4 iletiden 1 ile 4 arası.
Like Tree1Beğeni
  • 1 Gönderen kaderebak

Konu: K2'de alt Kategori adı çıkıyor ama ana kategori adı görünmüyor

Katılımcı Üye
    İletiler
    48

Standart K2'de alt Kategori adı çıkıyor ama ana kategori adı görünmüyor

Merhaba arkadaşlar,
    www.duzceuni.com adresine girdiğinizde tam ortada "Kulüp & Topluluk Etkinlik-Haber" slaytı bilgilerini K2den alıyor.

Oluşturduğum kulüplere resimdeki gibi kulübün adı ve altınada Etkiniklerimiz ve Habeler diye 2 alt kategori tanımlıyorum.
    K2'de alt Kategori adı çıkıyor ama ana kategori adı görünmüyor-k2.jpg

Kulüp yöneticisi ana sayfadan üye girişi yaptığında Etkinliklere yada Haberlere öğe ekliyor. Buraya kadar herşey normal.
    Ama ana sayfadaki slaytta kulüp haber eklediyse "Kategori: Haber" diye yazıyor ya ben o kısımda kulübün adı da görünsün istiyorum.

Bir de o slaytataki haber yada etkinliğe tıklayınca tıklayınca orda da yine altta "Kategori: Haber" diyor. O kısımda da kulübün adı çıksın istiyorum.

Bunun ayarlarını nasıl yapabilirim?

Katılımcı Üye
    İletiler
    139

Standart Cevap: K2'de alt Kategori adı çıkıyor ama ana kategori adı görünmüyor

Şimdi anladığım kadarı ile sorunun şu , doğru anlayabildim mi bilmiyorum. Ama sitende gördüğüm hata bu..

DuzceUni.com - Düzce Üniversitesi Öğrenci ve Mezunlarının Buluşma Noktasıcomponent/k2/item/66-toptepe-efteni-guezeldere-kahvaltili-fotograf-gezisi.html

sitendeki k2 slide modulünden bir habere tıkladığında i o haberin bulunduğu kategoriyi bir menüye bağlamadığından dolayı , joomla bu yolu component/k2 diye gösterecektir..

Bunu düzeltmen için üst menülerin birine ilgili kategorilere link ataması yapman gerek..
    mhusty bunu beğendi.

Katılımcı Üye
    İletiler
    48

Alıntı kaderebak´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Şimdi anladığım kadarı ile sorunun şu , doğru anlayabildim mi bilmiyorum. Ama sitende gördüğüm hata bu..

DuzceUni.com - Düzce Üniversitesi Öğrenci ve Mezunlarının Buluşma Noktasıcomponent/k2/item/66-toptepe-efteni-guezeldere-kahvaltili-fotograf-gezisi.html

sitendeki k2 slide modulünden bir habere tıkladığında i o haberin bulunduğu kategoriyi bir menüye bağlamadığından dolayı , joomla bu yolu component/k2 diye gösterecektir..

Bunu düzeltmen için üst menülerin birine ilgili kategorilere link ataması yapman gerek..
    Dediğinizi tam anlayamadım. Menü yöneticisindeki kategori için atadığım link şu şekilde
    K2'de alt Kategori adı çıkıyor ama ana kategori adı görünmüyor-menu.jpg

Ana sayfadaki slayttaki görüntünün link yönetimi ise şu şekilde
    K2'de alt Kategori adı çıkıyor ama ana kategori adı görünmüyor-slayt.jpg

Nereyi nasıl düzeltmem gerektiğini söyleyebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

Katılımcı Üye
    İletiler
    139

Resimlerde gördüğüm şu , modulde (Etkinliklerimiz ve Haberler ) Kategorilerini gösteriyorsun.. Bu etkinliklerimiz ve haberlerimiz kategorilerinin , main menude bir yolu yok ,yani link yok ..

Şöyle olmalı

HABERLER
    Girişimcilik Topluluğu
    Etkinliklerimiz
    Haberler
    Galatasaray Topluluğu
    Etkinliklerimiz
    Haberler

Gibi menüde sıralanmalı..

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler: