Merhabalar ben chronoforms yükledim form da hazırlayıp yayınladım, form doldurduktan sonra şöyle bir uyarı veriyor
Posta özelliği oluşturulamadı.
En az bir alıcı adresi yazmalısınız.
Merhabalar ben chronoforms yükledim form da hazırlayıp yayınladım, form doldurduktan sonra şöyle bir uyarı veriyor
Posta özelliği oluşturulamadı.
Safvân İbnu Süleym (Radıyallahu Anh) anlatıyor: "Ey Allah'ın Resûlü! dedik, mü'min korkak olur mu?" "Evet!" buyurdular. "Pekiyi cimri olur mu?" dedik, yine: "Evet!" buyurdular. Biz yine: "Pekiyi yalancı olur mu?" diye sorduk. Bu sefer: "Hayır!" buyurdular." (Muvatta, Kelâm 19, (2, 990)
www.secdegah.org
formun actions kısmında EMAİL var. yoksa eklersin
orda email özelliklerinde TO FROM SUBJECT kısımlarının doldurulması gerek.
İlk önce oluşturduğunuz form'a girin ve Actions Sekmesine tıklayın sağda yeşil bir yer gelmiştir...
Bu yerde On Submit (Form Gönderildiğinde) Eventine soldan E-mail sekmesine sürekle bırak işlemi ile sağdaki yeşil kısıma bırakın ve ayarlarına girin...
Ayarlarda Üst sekmelerde Static Yazan kısıma tıklayın...
To (Required) = Bu kısma formun gönderilceği e-mail adını yazınız ...
Subject (Required) = E-Mail geldikten sonra gözükcek olan başlığı yazınız...
From name (Required) = Kime gittiğini belirtiniz...
From email (Required) = Yine gönderilcek olan e-mail adınız yazınız...
Örnek
Diğer Ayarlamalarıda yapmayı unutmayınız ... Bu E-mail sorunu için ayarlamalar kısmıydı eğer diğer ayarlamalarda zorluk yaşar iseniz yine resimli olarak anlatabilirim...
Daha sonra kaydedip çıkın... Bu ayarları yaptıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum...
Konu mhusty tarafından (13-02-2012 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
email kısmını doldurdum fakat hala aynı hatayı alıyorum birde bileşen sayfasının üstbölümünde şöyle bir yazı var
Your Chronoforms install at iddef.org is NOT Validated, No limited features but for a small fee you get link free forms and help us continue the development and support
Safvân İbnu Süleym (Radıyallahu Anh) anlatıyor: "Ey Allah'ın Resûlü! dedik, mü'min korkak olur mu?" "Evet!" buyurdular. "Pekiyi cimri olur mu?" dedik, yine: "Evet!" buyurdular. Biz yine: "Pekiyi yalancı olur mu?" diye sorduk. Bu sefer: "Hayır!" buyurdular." (Muvatta, Kelâm 19, (2, 990)
www.secdegah.org
O yazı ücretli sürümü için yazılmış bir yazıdır... Çevirisine burdan bakabilirsiniz
Google Translate
Diğer kısımlardaki ayarlamaları yaptınız mı ? Birde O sekmelerde bulunan Dynamic kısmındaki alanları doldurunuz...
Konu mhusty tarafından (13-02-2012 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
yok doldurdum gene aynı
www.secdegah.org
eğer özelden bilgilerinizi atarsanız ayarlamalara bakar yardımcı olmaya çalışırım.. Bir yerde yanlışlık olabilir..
Yada neler yaptığınızı sırasıyla resimli olarak gösterin burdan yardımcı olmaya çalışalım...
Yardımlarınız için Allâh razı olsun bu şekilde çözülmedi ben deneme yanılma yoluyla deneyeceim artık
www.secdegah.org
Sorunu çözdük Genel Yapılandırmadaki Posta Ayarlarında PHP mail fonksiyonu kullanılmış ben onu smtp olarak ayarlarını yapınca sorun düzeldi...
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri