+ Konu Cevaplama Paneli
10. Sayfa - Toplam 23 Sayfa BirinciBirinci ... 8 9 10 11 12 20 ... SonuncuSonuncu
222 iletiden 91 ile 100 arası.
Like Tree140Beğeni

Konu: 5 Şubat 2012 İstanbul'daydık!

Katılımcı Üye
    İletiler
    39

Standart Cevap: 5 Şubat 2012 İstanbul'dayız

Bu arada söylemeyi unutmuşum ben İstanbul/Eyüp Sultan da yaşıyorum , joomla sitem cihandaislam.com ( daha yeni ama)

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    885

Alıntı nicely´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Bu arada söylemeyi unutmuşum ben İstanbul/Eyüp Sultan da yaşıyorum , joomla sitem cihandaislam.com ( daha yeni ama)
    Şehir olarak İstanbul ekliyorum. Sİte olarak sadece Joomla profesyonel hizmeti verneleri yazıyoruz, yani kişisel siteler pek bir şey ifade etmiyor. Düşünsenize, benim onlarca kişisel projem var...hangi birini yazayım Ama joomla.gen.tr benim Joomla profesyoneli sitem, onu yazıyorum. Aynı şekilde Joomla!'dan para kazanan veya geliştirmesini yapanların bu işin yayınını yaptıkları sitelerini de ekliyoruz. Yani Joomla profesyoneli iseniz bunu internette sunduğunuz siteyi ekleyebiliriz. Kırılma-gücenme olmasın

Yeni Üye
    İletiler
    3

Eğer hava şartlarından kaynaklı bir problem olmazsa inşaallah bende orada olacağım.

Olcay Akgün
    Ordu
    zumrut.org
    Akar bunu beğendi.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    885

Alıntı alpeki99´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Eğer hava şartlarından kaynaklı bir problem olmazsa inşaallah bende orada olacağım.

Olcay Akgün
    Ordu
    zumrut.org
    Ekliyorum alpeki99, gürşmek üzere.

-> enesayduz <-
    İletiler
    254

Olcay Akgün
    Ordu
    zumrut.org
    zumrut.org 'taki videolu joomla derslerini siz hazırlıyorsunuz değil mi? Gerçekten güzel ve faydalı dersler, elinize sağlık.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    885

Alıntı M.Enes AYDÜZ´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    zumrut.org 'taki videolu joomla derslerini siz hazırlıyorsunuz değil mi? Gerçekten güzel ve faydalı dersler, elinize sağlık.
    Kesinlikle katılıyorum. Üyelerimizi de bir şekilde yararlandırmak isterim.

Yeni Üye
    İletiler
    3

Alıntı M.Enes AYDÜZ´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Acizane gayretlerim ile tamamlamaya muvaffak olamadığım projemdi ne yazık ki. Açıkçası son 1 yıldır Joomla ile neredeyse hiç ilgilenmedim. 1.7 ile biraz heveslendim 2.5 ile aşka geldim Nasip olursa yaza doğru tekrar Joomla ile ilgileneceğim.

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Kesinlikle katılıyorum. Üyelerimizi de bir şekilde yararlandırmak isterim.
    Hocam videolar sizindir istediğiniz gibi tasarruf edebilirsiniz. İleride inşaallah daha çok üretme imkânımız olur.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    885

Acizane gayretlerim ile tamamlamaya muvaffak olamadığım projemdi ne yazık ki. Açıkçası son 1 yıldır Joomla ile neredeyse hiç ilgilenmedim. 1.7 ile biraz heveslendim 2.5 ile aşka geldim Nasip olursa yaza doğru tekrar Joomla ile ilgileneceğim.

Hocam videolar sizindir istediğiniz gibi tasarruf edebilirsiniz. İleride inşaallah daha çok üretme imkânımız olur.
    Teşekkürler, bunlardan bazılarına portalda sizin adınızla yer vermeyi düşünebiliriz. EKleme yaparsam haber vereceğim size.

Katılımcı Üye
    İletiler
    46

bende gelmeyi çok istiyordum ama şubat öğretmen atamasıyla atanma olasığılım var ve atanacağım yer %100 ülkemizin doğu tarafı olacak, 3 şubatta net olarak belli olur
    atandığım taktirde 6 şubatta görev başı olacak dolayısıyla istanbul buluşmasına gelemeyeceğim gibi görünüyor
    Akar bunu beğendi.
    --::Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan::--

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    885

Alıntı Efendi´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    bende gelmeyi çok istiyordum ama şubat öğretmen atamasıyla atanma olasığılım var ve atanacağım yer %100 ülkemizin doğu tarafı olacak, 3 şubatta net olarak belli olur
    atandığım taktirde 6 şubatta görev başı olacak dolayısıyla istanbul buluşmasına gelemeyeceğim gibi görünüyor
    Hayırlısı olsun diyelim Efendi. Eğer atamanız gerçekleşirse (inşeallah hayırlısıyla atanırsınız) isminizi listeden düşeriz.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri