JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Tema ayarlarında şu resimdekiler var ama bunlarda sanırım modüllerin genişlikleriyle ilgili.
![]()
temayı indirdim inceledim sanırım font ayarlamaları temanın pro sürümünde var birde template.css dosyasındaki body tagındaki font-size:75%; kodunu değiştirip deneyin... Temanın içinden elements klasöründe jsntext.php dosyası içindede bir takım kodlar var buraya müdahele edileerekte yapılabilinir diye düşünüyorum
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
Evet arkadaşın dediği gibi temanın pro versiyonunda font ayarları var. Ücretsiz versiyonunda ayarlar aktif değil. Doalyısıyla ya pro satın alacaksınız ya da css kodları ile oynayacaksınız...
وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَىٰ İnsan için ancak çalışmasının karşılığı vardır. Necm / 39
Css ayarları ile mutlaka yapılabiliyordur. Onu çözmemiz lazım.
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
Tema üzerine çok emek verdim. Daha doğrusu verdik.
Şimdi font yüzünden değiştirmek zorunda kalmayayım.![]()
Konu Alaca tarafından (10-01-2012 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.
Css dosyasında:
Bu kısma font-size: 14px; eklediğimde içerik fontu büyüyor. Ama bunla beraber yan menülerden tutun diğer tüm yazılar büyüyor. Sadece içerik yazılarının büyümesi için ne yapmak gerekiyor?PHP Kodu:#jsn-page {
background-color: #f1efe5;
color: #000;
border-left: 2px solid #000000;
border-right: 2px solid #000000;
width: 960px;
margin: 0 auto;
templates/jsn_epic_free/includes/jsn_config.php
32. satır
'size-medium' => '75%'
75% değerini değiştirirseniz sorununuz çözülecektir.
Rafet El Roman ve Orhan Ölmez ve Yakup Ekin dinler...
"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir"
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri