Merhaba;
Sizin de başınıza çok geliyor mu bilmiyorum ben nedense sık sık karşılaşıyorum.
Kategori blog görünümü olan sayfalarda sağ ve sol menü içerik kısmının altına kayıyor. Bu neden olabilir?
Merhaba;
Sizin de başınıza çok geliyor mu bilmiyorum ben nedense sık sık karşılaşıyorum.
Kategori blog görünümü olan sayfalarda sağ ve sol menü içerik kısmının altına kayıyor. Bu neden olabilir?
Temanızın veya modüllerinizin ayarlarından veya index kodundaki resmin altında veya üzerinde göster özelliği ile alakalıdır.
Ramazan SAKİN Eğitim.....................Ramazan SAKİN Tasarım.....................REY Web Tasarım & Özel Kodlama Hizmetleri
Modüllerin tamamını sildim yine aynı. Nasıl düzeltirim bu sorunu? Sitemi 1.7 ye yükseltmeye çalışıyorum olmuyor...
Bir link verebilir misiniz?
Ramazan SAKİN Eğitim.....................Ramazan SAKİN Tasarım.....................REY Web Tasarım & Özel Kodlama Hizmetleri
Yusuf Bahar BLOG linke ?tp=1 ekleyin daha anlaşılır oluyor.
Konu YsfBahar tarafından (06-01-2012 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
Sağ taraftaki riht modül pozisyonunu tamamen kaldırmak mı istiyorsunuz?
Hayır. Bakın temada sağ ve sol moduller ikisi de sağ tarafta görüntülenmeye ayarlı her ikisi de sağda yani fakat bu iki pozisyonda şuan tek modul var o da Giriş modülü (sağ pozisyonunda). Ama ne hikmetse içeriğin altına gidiyor. Bakın BURADA ve BURADA sorun yok. Çünkü Blog görünümünde içerik yok.
Anlatabildim mi?
Kardeşim, o modülün yer orası zaten. Sağ blok değil o, inside bloğu. Temanın yapısı biraz karışmış olabilir...tema buna müsait. Yalnız anladığım kadarıyla sen doğru bloğu kullanmamışsın ya da temayı doğru düzende seçmemişsin.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Abi ana sayfa da modül pozisyonlarına bakar mısın bir? Ben mi yanlış yaptım...
Yine dönüyoruz bu temaya. Çetrefilli bir tema ama daha iyisini bulamadım...
Açıkçası ben tam olarak anlayamadım. Yani neyi kasdettiğinizi. Belkide haftanın yorgunluğundan dikkatim dağıldı. Ama neticede ne demek istediğinizi tam anlayamadım.
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri