Konu WebLeNetCom tarafından (07-01-2012 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
Aytuğ Halil Akar Hocam Desteklerinizi Bekliyorum
O sayfaya eklediğin içerikte eksik bir kod vardır tahminim.
css kodlarından min-height stilinden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum siteye bakmadan kesin birşey diyemeyiz...
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
Siteye girmeyi denedim ama kapalı sanırım. Eklediğin reklam kodlarında bir eksik yer bir açık yok değilmi? Siteyi açarsan daha iyi anlaşılır.
Tamam Siteyi Açtım.
sanırım temada kodlaması hatası var çünkü arkaplan sadece anasayfada gözüküyor içeriklerde arkaplan resim yolu bulunamıyor ...Ben bu temayı kullandım zamanında ama böyle birşey ile karşılaşmadım üstünde oynamalar yapılmış ise olabilir bir durum
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
temayı tekrardan kur istersen nerde ne yaptığını bilmediğimiz için bir şey söylemek zor yada başka bir tema kullan .. Sanırım Quickstart kurulum yapmışsın sadece temayı yeniden yüklemen bir şeyi değiştirmez 0 haline dönersin sadece öyle yapıp bir dene yine aynı hatayı vercekmi
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri