+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa BirinciBirinci 1 2
15 iletiden 11 ile 15 arası.
Like Tree7Beğeni

Konu: Menülerde ve Modüllerde ki Başlıklarda Büyük İ Harfi çıkmıyor ?

Katılımcı Üye
    İletiler
    83

Standart Cevap: Menülerde ve Modüllerde ki Başlıklarda Büyük İ Harfi çıkmıyor ?

hocam ben buna ek olarak k2 yüklemiştim dediğiniz yerleri düzenledim ama değişmedi halen.. sadece menüleri düzeltebildim ama diğer kısımlar aynen duruyor.. grid.css diye bir css dosyası oluşturmuş ve içerisinde 9 yerde text-transform: uppercase; geçiyor. Burada uppercase olanların hepsini none yaparsam bir sıkıntı çıkarmı acaba..

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Alıntı hugeboss´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    hocam ben buna ek olarak k2 yüklemiştim dediğiniz yerleri düzenledim ama değişmedi halen.. sadece menüleri düzeltebildim ama diğer kısımlar aynen duruyor.. grid.css diye bir css dosyası oluşturmuş ve içerisinde 9 yerde text-transform: uppercase; geçiyor. Burada uppercase olanların hepsini none yaparsam bir sıkıntı çıkarmı acaba..
    Birincisi hiç bir sıkıntı olmaz. Onun görevi, yazılanın tamamını büyük harfe dönüştürmek. Silindi mi bunu yapmaz, yazıldığı gibi gösterir. İkincisi, modül başlıkları moduletable h3 ile çekiliyor olması gerekir. Var olan tüm css dosyalarında uppercase kelimesini aratıp buna göre ayırabilirsiniz.

Yönetmen Yrd.
    İletiler
    652

modül başlıkları için
    -Tema içindeki templates.css dosyasını aç ve 486. satırdaki class'ın text-transformation:uppercase kodunu none olarak yap..

ben firebug'ta bunu yaptım ve düzeldi ... K2 için temanın k2 için özel css'si yok ise components/com_k2 içindeki css dosyasından düzenleme yapılabilinir yine...
    Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...

İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı

Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...

Katılımcı Üye
    İletiler
    83

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Birincisi hiç bir sıkıntı olmaz. Onun görevi, yazılanın tamamını büyük harfe dönüştürmek. Silindi mi bunu yapmaz, yazıldığı gibi gösterir. İkincisi, modül başlıkları moduletable h3 ile çekiliyor olması gerekir. Var olan tüm css dosyalarında uppercase kelimesini aratıp buna göre ayırabilirsiniz.
    Hocam çok çok teşekkür ettim hepsini none yaptım ve düzeldi mhusty hocam sizede çok çok teşekkür ederim.. belki günlerce uğraşsam düzeltemiyceğim bir sorunu sayenizde düzelttim süpersiniz allah hepinizden razı olsun..
    mhusty bunu beğendi.

Yönetmen Yrd.
    İletiler
    652

Cümlemizden Allah razı olsun...
    Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...

İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı

Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri