Konu Kapatılmıştır
6. Sayfa - Toplam 6 Sayfa BirinciBirinci ... 4 5 6
57 iletiden 51 ile 57 arası.
Like Tree9Beğeni

Konu: SJ News ücretsiz ama sizlere ücretli temaları aratmayacak

Ümit A.
    İletiler
    444

Standart Cevap: SJ News ücretsiz ama sizlere ücretli temaları aratmayacak

Alıntı güngör´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    pekala arkadaşlar bu temanın quickstart hali ne kadarmış acaba. Bilgisi olan bilgi verebilir mi
    Güngör kurulum paketi için fiyat nedir diye sormuş. Sen 19 demişsin.

Alıntı harddepo´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    1 domain 19.00 $
    Son olarak da ben 19 nerede diye sormuşum. Sen sadece yapımcının linkini silmek için istediği ücreti vermişsin.

olmazmı buyrun Copyright Removal

download sayfasında buy now ibaresi var tıklayınız SJ Sport News - Joomla! Template
    Sonuç olarak yanlış bilgi vermiş oluyoruz.

Zaten anlamadığım ücretsiz olarak sunulan bu tema ve tema'ya ait eklentiler için kimi tema ücretli kimi eklentileri ücretli dedi. Adamların tanıtım amacı ile ücretsiz olarak dağıttığı tema'yı biz paylaşamadık ve anlatamadık.

Rafet El Roman ve Orhan Ölmez ve Yakup Ekin dinler...

"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir"

Katılımcı Üye
    İletiler
    33

acayip bir durum soru soruyorsunuz cevap veriyoruz tema ücretsiz ama aynı olsun diyorsanız eklentileri ücretli olarak alacaksınız eger kafanıza takılan bir şey varsa ticket atın diyorum neresi yanlış. sayın yönetici benim bildigim bilgileri aktarmaya çalışıyorum eger siz daha fazlasını biliyorsanız düzeltip sizde bilgilerinizi aktarınız böylece siteye giren kişiler de yararlanır

Ümit A.
    İletiler
    444

acayip bir durum soru soruyorsunuz cevap veriyoruz tema ücretsiz ama aynı olsun diyorsanız eklentileri ücretli olarak alacaksınız eger kafanıza takılan bir şey varsa ticket atın diyorum neresi yanlış. sayın yönetici benim bildigim bilgileri aktarmaya çalışıyorum eger siz daha fazlasını biliyorsanız düzeltip sizde bilgilerinizi aktarınız böylece siteye giren kişiler de yararlanır
    Bilmiyorsan susacaksın. Yanlış bilgi veriyorsan devamında yine susacaksın.

Sana söylemek istediğim buydu. Kibarca yazmak istedim ama anlamak istemedin.

Ne dediğini kendine anlat bence ilk önce. Yazdıklarıma da sakın kızma. Yanlış bilgi vermek suç veya yasak değil, sadece dikkatli olmak lazım diye seni uyarmak istedim. Sen anlamamak için ısrar etmeye devam ediyorsun.

Ticket nedir? Destek mesajı...
    Destek isterken, abi ben senin linkini silmek istediğin ücrete ilaveten kurulum paketini istiyorum mu yazacağız?

Yönetici olduğum için bunları yazmadığıma emin ol. Burada kimse yöneticiyim şuna kafa tutayım demez. Sadece bir üye olarak sana yanlışını anlatmak istemiştim. Herkes yanlış yapar ama yanlışı varsa kabul etmek zorundadır.

Katılımcı Üye
    İletiler
    33

ben kabul ediyorum siz yönetici iseniz düzeltin beyefendi.
    Bizler burada ögrenmek için bulunuyoruz.
    Böyle yaparak bir şey elde edemezsiniz ve insanları bu işten sogutursunuz.Bir yönetici saygılı disiplinli sabırlı bilgili olmalı ve şimdiden söyleyim ben bu siteden sogudum

Ümit A.
    İletiler
    444

Yönetici kelimesini tekrarlayıp durmayın. Beni eskiden tanıyanlar da bilir yönetmeyi değil öğretmeyi severim. Size yazdıklarımın içinde yöneticilik de yönetici olduğumda (Hüsnü Kuruntunuz...) geçmiyor. Soğumak veya ısınmak sizin bileceğiniz iş. Ne demişler zararın neresinden dönülse kar'dır. Kendinize iyi bakın.

Katılımcı Üye
    İletiler
    33

benim nicki siliniz lütfen sitenizede başarılar.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Birincisi arkadaşlar;
    Temanın ne olduğu halen belli değil. İlle de bu işle benim mi ilgilenemem gerekiyor yahu. Bir tane çıkıp net bir şey diyen olmadı.
    İkincisi harddepo;
    Biz burada konuları çok yönlü değerlendirmek durumundayız ama değerlendirirken her yönünden bahsedemeyiz. Yanlış bir şey yaptığından şüphelendiğimiz bir üyeye doğrudan yanlış yapıyorsun diyemeyiz, dersek başka yerlerden farkımız kalmaz. İş bu noktaya gelene kadar sabırlı da oluruz ama buna rağmen siz soğursanız çok da bir şey diyemeyiz. Keşke soğumasanız. O kadar. Şurada neden sinirlendiğinizi ise anlayamadım. Ortam otomatikman gerildi.
    Üçüncüsü;
    Yönetici diyerek kimi nereye koyuyorsunuz bilmiyorum ama bizler burada sadece biraz bilgi sahibi kullanıcılar olarak yer almaya çalışıyoruz. Neticede bizler android ya da 7-8bin lira maaş almak üzere seçilmiş-eğitilmiş insanlar değiliz, yöneticinin kullanıcıdan bir farkı yok. 54 mesaj yazılan bir konuda birisine sabırsız demek için konuya destek veren önceki 50 mesajı yok saymak gerekir.

Ben bu konuyu şimdi yönetici olarak kilitliyorum. Böyle bir forum için kötü bir konu oldu, bir konunun kötü olması ise bu kadar kolay kabul edilmemeliydi.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri