JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
böyle birşey oluyorsa mümkünse yapıcaz artık. bir kaç tema var çok seviyorum. onları değiştirebilsem gerçekten güzel olur 2.5 için.
ilk kutucuktaki kodlar temanın orjinal joomla 1.0 sürümü için olan kodlar
ikinci kutucuk ta joomla 2.5 sürümü için düzenlenmiş hali
1.0 sürümü için kodlar
Kod:<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> <mosinstall type="template" version="4.5.1">2.5 sürümü için değiştirKod:</mosinstall>
Kod:<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <!DOCTYPE install PUBLIC "-//Joomla! 1.6//DTD template 1.0//EN" "http://www.joomla.org/xml/dtd/1.6/template-install.dtd"> <extension version="2.5" type="template" client="site">1.0 sürümünde templatedetail.xml dosyasında pozisyon adları belirtilmezKod:</extension>
2.5 sürümünde bu dosya da pozisyon adlarını belitrmeniz gerekir
yani alttaki kodları eklemelisiniz
ikinci kutucuğu incelersen kodların nerede olduğunu görebilirsin sadece belirttiğim kodları değiştiriyoruz diğer kısımlar aynı kalıyorKod:<positions> <position>user1</position> <position>user2</position> <position>user3</position> <position>user4</position> <position>top</position> <position>banner</position> <position>left</position> <position>right</position> <position>debug</position> </positions>
Konu nizamgl tarafından (03-02-2012 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.
Hocam anlatım için teşekkürler.
1.0 için demişsiniz, peki 1,5 - 1,6 - 1,7 temalar içinde geçerlimi anlattıklarınız ?
Özellikle 1,7 için geçerlimidir ? eğer geçerliyse 1,7 çıktığında baya bi 1,7 tema editlemiştim bunları 2,5 yapabilirsek eğer süper olur
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
İletiniz warez içerik içerdiğinden dolayı silinmiştir.
merhaba 1.0.15 ja procyon temasını Joomla 2.5.4 ya uyarlayabılırmısınız lutfen yapamadım bı turlu. acıl yardım![]()
![]()
Konu temalarınızı çevireyim diye açılmamışbuna bakarak siz de temanızı çevirebilirsiniz diye açılmış. Siz de temanızı buna göre çevirebilir ya da üreticisinden isteyebilirsiniz. Ayrıca arkadaşa özel mesaj göndererek bu işi ücretli olarak yapıp yapmayacağını sorabilirsiniz. Temanızın burada dönüştürülmesi, lisansı açısından mümkün değil.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Joomla.org 'da yayınlanan Joomla 1.5 temayı Joomla 2.5 'e dönüştürme dersi de faydalı olacaktır.
How to convert Joomla 1.5 template to Joomla 2.5 template
Rafet El Roman ve Orhan Ölmez ve Yakup Ekin dinler...
"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir"
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri