Merhaba Joomla Severler,
Bugün Joomla Portalında bana ayrılan köşede yeni bir yazı yayınladım. Geçen haftaki yazımda joomla temalarıyla olan mazimi anlatmış ve yazının sonlarında joomla tema yapımıyla ilgili dersler hazırlayacağımdan bahsetmiştim.
İşte bugün, bu konunun altında nasıl bir joomla teması hazırlayalım diye sizden öneri almak istiyorum.
Yazıdan kısa bir alıntı ile neler yapacağımızı belirteyim:
Yazımın tamamına buradan ulaşabilirsiniz....
Peki nasıl bir joomla teması hazırlayalım? Bayan blog sitesi mi, genel blog sitesi mi, dernek sitesi mi, haber sitesi mi, yemek sitesi mi, hastane sitesi mi?... Çeşitleri çoğaltabilirsiniz...
Öncelikle yapmak istediğimiz tema için bir çizim yapacağız, ardından çizimi yorumlayıp, ihtiyacımıza göre düzenleyeceğiz. Sonrasında ise bu çizim nasıl joomlaya çevrilir onu göreceğiz, bu aşamada karşılacağımız sorunların çözümü için neler yapmamız gerektiğini öğreneceğiz. Sitemizi yayına alacağız ve tarayıcı farklılıklarını gidereceğiz.
...
Önerilerinizi Twitter yada bu konu altından iletebilirsiniz.
Joomlayla kalın.

117Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks

Burada amaç ihtiyaç olanı yapmak değil, ihtiyac olanın kendinin yapabileceği bilgiyi vermek. Bu yönde talepler gelirse daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yer imleri