Arkadaşlar Joomla 1.5 ,1.7 den 2.5 e Göç anlatırmısınız...Videolu yada Resimli...Şimdiden Teşekkürler....
Arkadaşlar Joomla 1.5 ,1.7 den 2.5 e Göç anlatırmısınız...Videolu yada Resimli...Şimdiden Teşekkürler....
Yalnızca jUpgrade kullanarak kolay bir şekilde bunu yapabilirsiniz. Şu anda jUpgrade 1.7'ye göç yapıyor ama 2.5'e de yapacak. Ayrıca şu anda da yapayım deseniz zaten 1.7 serisinden 2.5'e yükseltme paketi mevcut. Kararlı sürüm çıkınca da direkt yönetim merkezinden tek tıkla mümkün olacak. ben kısaca yazayım, ayrıca anlatalım daha sonra yine. Listeme ekliyorum.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
teşekkürler hocam...bu çok ii olacak....
Akar Bey jUpgrade "1.7'ye göç yapıyor ama 2.5'e de yapacak." kısmındaki 1.7 yi anladım ancak bu 2.5 nedir üstad? acemi bir kullancı olarak bir soru daha listenize nasıl ulaşırım?
tabi bütün paylaşımlar ve daha önceki forumda ki paylaşımlar çok verimliydi. teşekkür ediyor ve onlardan cesaretle bu soruları soruyorum.
Joomlanın yol haritasını inceleyebilirsiniz. 1.7 kısa vadeli destek sürümüdür. Şubat ayı içerisinde 1.7 sona erip 2.5 çıkacak. Yalnız 1.7'nin desteğinin sona ermesi kimseyi korkutmasın. Çünkü 1.7'den 2.5'e geçiş için sadece farenin sol tuşuna 2 kez tıklayacaksınız. Yani o kadar basit olacak.
Joomlanın Yol Haritasını İnceleyelim - Joomla Portalı
Enes Bey teşekkür ediyorum.
Bu 2.5 serisi inşaallah son sürüm olur da bundan sonraki sürümler birbiri ile uyumlu ve stabil olur.
1.0, 1.5, 1.7, 2.5 derken Microsoft Windows'a dönmesin.
"Bindik bir alâmete, gidiyoruz kıyâmete."
Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım. Emin olmadığımız hususlarda Türk Dil Kurumu'nun web sayfasına bakalım.
ZuCChiNi
"Son sürüm" derken yapısı itibarı ile genel değişikliklerin olduğu son sürüm demek istedim.
1.0 ile 1.5, 1.5 ile 1.6, 1.7 uyumsuzluğu, göç problemlerini ,uyumsuz eklenti ve temaları düşünerek söyledim.
Ancak bölümde biraz gezinince bundan sonra 2.5 ve 3 serisinin birbiri ile uyumlu olacağını gördüm. Bu iyi haber...
"Bindik bir alâmete, gidiyoruz kıyâmete."
Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım. Emin olmadığımız hususlarda Türk Dil Kurumu'nun web sayfasına bakalım.
ZuCChiNi
1.5 den 1.7 ye göç edeyim dedim jupgrade diye bi klasör oluşturdu 1.7 yi içine attı sonra ilerleme olmadı elle kurulum yapayım dedim kurdum yıne olmadı... Localde denedim şuan çalışan sitem tema bileçeşen falan hiç biri uymadı ben yine 1.5 te devam kararı aldımyeni sitelere 2.5 kurarım artık
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri