Dubug açıkken, işlem esnasında oluşan hataları görebilirsin. Ona göre adım atılabilir yani.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Evet şimdi hatanın ne olduğunu söyledi. Hata:
İçerik çok fazla 12000 kadar içerik var. db boyutu 47 mb. ondan kaynaklanabilir mi?jos-Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE id = 1' at line 1 SQL=UPDATE joom17_content SET asset_id = WHERE id = 1
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE id = 1' at line 1 SQL=UPDATE joom17_content SET asset_id = WHERE id = 1
Joomla 1.7 paketini dizine kendim yükledim sanırım oluyor. Sonucu yazarım.
Bu yaptığım bir haber sitesi dolayısıyla çok fazla içerik ve çok fazla menü var. İçeriklerin tamamını aktardı elhamdulillah. Menüleri aktarmada hata verdi bu kadarına şükür. Menüler kolay olur inşeallah artık.
Demem o ki: Veritabanı büyük olan siteler göç yaparken localden yapmaları gerekiyor. Localden yaparken yeni joomla paketini eklenti yükleyemiyor ayarlamalar dan skip download a evet diyerek joomla kurulumunu ilgili dizine manuel yüklemek gerekiyor. Bu şekilde yapıldığında sonuç pozitif.
İlk aldığın hatada cURL olmadığını yazmış yerel sunucuda. cURL olmazsa işlem a'dan z'ye yürümez ama sen bunu farkedip paketi uzaktan çekme adımını atlamışsın. Tebrik ederim. cURL yüklemekten daha kolay bir yöntem olduğu kesin
Ben 25 mb üzerinde veritabanı olan 4-5 süte göçü yaptım. Biri hariç hepsinde de tüm menü öğelerini tek tek elden geçirmem gerekti. Çoğu menü öğesi karışıyor. Tek olay şu ki içerikleri düzgün şekilde aktarabiliyorsun. Özellikle çok menü öğeli sitelerde iş yükü epeyce artıyor. Benim yaptığım sitelerin menü öğe sayısı başkalarına göre daha çoktur. Bunların göçlerini yaparken eğer veritabanı da büyükse epeyce sorun yaşıyorum. Neticede göç işlemi öyle ya da böyle başarıyla sonuçlanabiliyor. Belki normalde yarım günde olacak iş 2 güne falan sarkıyor; o kadar.
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri