belki cevap cok basittir ama beni mazur görün ben jupgrade ile sürüm yükselttim. sorum şu: jupgrade deki yükseltilen sürümü ana dizine nasıl taşırım?
teşekkürler
belki cevap cok basittir ama beni mazur görün ben jupgrade ile sürüm yükselttim. sorum şu: jupgrade deki yükseltilen sürümü ana dizine nasıl taşırım?
teşekkürler
Panelinizden ana dizini boşaltın ve jupgrade dizini altındaki tüm dosyaları ana dizine kopyalayın. Daha sonra tek yapmanız gereken configuration.php dosyasından şu satırlardaki kırmızı renkli jupgrade/ karakterlerini silin.
Kod:var $log_path = '/home/otorumadınız/public_html/jupgrade/logs'; var $tmp_path = '/home/oturumadınız/public_html/jupgrade/tmp';
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Profosyonellik ve detay düşünmek böyle bir şey. Teşekkürler hocam![]()
teşekkürler yardımlarınız için
Teşekkürler. Şu dakka itibari ile bende joomla 2.5 oldum.
Bir çok modül ve bileşen 2.5 ile uyumlu değil. Temalarda öyle. Bu nednle devam eden projelerde 2.5 e hemen geçmek çok sağlıklı bir durum değil.
Yeni bir proje var ise denenebilir. Yoksa müşteriler ile sıkıntı çıkmasını kimse istemez. Kaldı ki Joomla 1.0 ile yapılmış siteler hala devam ediyorlar. Bu bakımdan çok acele etmenin yersiz olduğunu düşünüyorum. Ama joomla dizine bakıldığında 2.5.1 eklentiler hergün eklenmeye devam ediyor. Bu oldukça sevindirici bir durum.
Bu hızla bir ay içinde bütün joomla severler 2.5.1 ve üstü sürümlere geçecekler gibi görünüyor. Şimdilik biraz sabır ve gözleme ihtiyaç var.
Simdilik haklisiniz. Konuya deginilmisti zatenJoomla 2.5 Serisine Yükseltmek veya Taşımak - Joomla Portalı
17.3den göç olarak geçiş yapmıştım fakat eklentilerden bırı uymadından ana sayfa ve admin beyaz olarak olarak belirdi siteyi kaybettim fakat joomla bılen bır arkadasın uzaktan yardımıyla tekrar 1.7.3 olarak tekrar geri dönderdi beni çok zora soktu sağolsun arkadaşın yardımıyla halledildi.
Sorum şu göç işlemi guncellemeleri bu dediğimde guncelleme ile yapılabilecek konumda yedekte alsam akabe ile tekrar geri döndürebilirmiyim(dönüş işlemi anlatımı varmı?) diye korkuyorum ;şunu söyleyebilirsiniz (Korkunun ecele faydası yok diyebilirsiniz) Danışma(joomla hariç) ve bıre bır yardım alacak kimsecikler bulamadığımdan(
''Bilmemek ayıp değil ;Ahkam keserek bildiğini zannetmek :ukalalık ; Güzellik ise : Bilmediğini sormak ,ögrenmek bence''
Rafet El Roman ve Orhan Ölmez ve Yakup Ekin dinler...
"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir"
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri