+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa 1 2 SonuncuSonuncu
12 iletiden 1 ile 10 arası.
Like Tree2Beğeni

Konu: Güncelleme yaptık ama halen güncelleme uyarısı mevcut

Katılımcı Üye
    İletiler
    54

Standart Güncelleme yaptık ama halen güncelleme uyarısı mevcut

Eklenti yöneticisinden "Bağlantıdan Yükle" bölümüne ilgili bağlantıyı yazıp güncelleme yaptım. Sistem bilgisi bölümünde "Joomla! Version Joomla! 2.5.0 Stable [ Ember ] 24-Jan-2012 14:00 GMT" şeklinde gözükmektedir.

Ancak Eklenti Yöneticisi/Güncelle bölümünde halen Joomla 2.5.0 bağlantısı çıkmaktadır. Güncelleme yapayım diyorum ama "Geçersiz eklenti güncellemesi." uyarısı çıkıyor. Zaten bu nedenle Bağlantı bölümünden güncelleme yaptım. Güncelle bölümünde çıkan uyarıyla ilgili ne yapabilirim?

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Standart Cevap: Güncelleme yaptık ama halen güncelleme uyarısı mevcut

Önbellek temizlettiniz mi güncelleme alanında?

Katılımcı Üye
    İletiler
    54

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Önbellek temizlettiniz mi güncelleme alanında?
    Güncelleme ve sitem bakımı bölümünde önbellek temizliği yaptım. Buna rağmen güncelleme bölümünde 2.5.0 sürüm uyarısı mevcut.

Katılımcı Üye
    İletiler
    54

Yönetim ana sayfada güncel görünüyor.

Güncelleme yaptık ama halen güncelleme uyarısı mevcut-jomydestek.png

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Muhtemelen bir hatadır. İşim bitince ben de bir yükseltme yaparak kontrol edeyim. Ona göre gerekirse rapor edelim durumu.

Katılımcı Üye
    İletiler
    54

Bağlantıdan Yükle" seçeneği ile tekrar güncelleme yaptım ilk mesajda belirttiğim uyarı kayboldu. Sanırım eksik güncelleme oldu.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Alıntı Arfmin´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Bağlantıdan Yükle" seçeneği ile tekrar güncelleme yaptım ilk mesajda belirttiğim uyarı kayboldu. Sanırım eksik güncelleme oldu.
    Benim daha bakmam mümkün olmadı ama muhtemelen dediğiniz gibidir. Uzaktan güncellemelerde olabilir bu tür sorunlar. Benim 2.5. betadan Joomla 1.7-2.5 güncelleme paketi ile eklenti kurulumu şeklinde ve uzaktan kurulum şeklinde yaptığım birkaç site oldu, herhangi bir sorun olması.

Katılımcı Üye
    İletiler
    54

Ekleme: Güncelleme sonrası yönetim sayfasında, modül, plugin, menü gibi bazı bölümlerde "seçenekler" popup olarak açılmamaktadır. Sorun şu an kullandığım Firefox tarayıcıyla bağlantılıdır. IE'de herhangi bir sorun yoktur. Bunuda ek bilgi olarak paylaşıyorum.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Alıntı Arfmin´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Ekleme: Güncelleme sonrası yönetim sayfasında, modül, plugin, menü gibi bazı bölümlerde "seçenekler" popup olarak açılmamaktadır. Sorun şu an kullandığım Firefox tarayıcıyla bağlantılıdır. IE'de herhangi bir sorun yoktur. Bunuda ek bilgi olarak paylaşıyorum.
    O modal açılmayan sayfalarda Seçenekler düğmesini kullanmadan evvel yükleme tamamlanıyor mu; dikkat ettiniz mi? Belki firefox üzerinde sayfa daha geç yükleniyordur. Çünkü ben ff ile test ettim ama sıkıntı yaşamadım.

Katılımcı Üye
    İletiler
    54

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    O modal açılmayan sayfalarda Seçenekler düğmesini kullanmadan evvel yükleme tamamlanıyor mu; dikkat ettiniz mi? Belki firefox üzerinde sayfa daha geç yükleniyordur. Çünkü ben ff ile test ettim ama sıkıntı yaşamadım.
    Seçenekler düğmesinin kullanmadan ilk ve 2. tekrar güncellemeyi Firefox ile yaptım. Yükleme yapıldığı uyarısını gördüm ama kontrol sonrası güncellemeyi sindiremedim. Firefox tarayıcı ile başka bir sitede aynı şekilde güncelleme yaptım ve benzer hata burada da oluştu. Denetim Masası hızlı erişim simgeleri alt alta sıralandı.

Güncelleme yaptık ama halen güncelleme uyarısı mevcut-jomydestek.png

Burada farklı olarak popop pencereler düzgün açılıyor. IE'de herhangi bir sorun görmedim. Firefox tarayıcıdan kaynaklanan bir sorun olduğunu değerlendiriyorum. Tarayıcı kaynaklı bir sorun.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri