+ Konu Cevaplama Paneli
7 iletiden 1 ile 7 arası.
    Yeni Üye
    İletiler
    11

Standart 1.7 den 2.5 göç olmayınca çıkan UYARI!

Selam,
    1.7 den 2.5 e göç etmek için eklentiler-eklenti yöneticisi-güncelle kısmından başarısız oldum. Yine eklentiler bölümünde bu sefer Uyarılarda mesaj oluştu. Mesaj şöyle:

"PHP geçici dizini ayarlanmamış
    PHP geçici dizini PHP tarafından depolama için kullanılır ve Joomla! bir dosya yüklemesi öncesi bu dizine erişebilir. Dizinin ayarlanmamış olması her zaman sorun olmaz. Kurulum-bilgi dosyalarının algılanmaması ya da yüklenen dosyaların algılanmaması gibi bir sorununuz varsa, bunu php.ini dosyasından ayarlayarak sorunu giderebilirsiniz."

Ne, nasıl yapılacak acaba..
    Teşekkürler.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Standart Cevap: 1.7 den 2.5 göç olmayınca çıkan UYARI!

Geçici dizin ayarlanmamış diyorsa bunu hizmet aldığınız yere bildirmeniz lazım. Sunucu php yapılandırma dosyasından ayarlanıyor çünkü.

Yeni Üye
    İletiler
    23

1.7 den 2.5 göç için guncelemeleri bul dedik tabii bu arada yedekleme yapmadığımdan siteyi kaybettik . hosttayedekten yuklermisiniz dedik bekliyoruz .TÜM AYARLAR ARTIK HOSTTA
    ***YEDEK ALMADAN İŞLEM YAPMAYINIZ YOKSAM; ORTADA KALIRSINIZ!***

Bronz Üye
    İletiler
    335

Geçmiş olsun. inşeAllah kurtarırsınız.
    Alıntı cavusoglu28´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    TÜM AYARLAR ARTIK HOSTTA
    ***YEDEK ALMADAN İŞLEM YAPMAYINIZ YOKSAM; ORTADA KALIRSINIZ!
    Bunu her defasında söylemeye çalışıyoruz.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

1.7 den 2.5 göç için guncelemeleri bul dedik tabii bu arada yedekleme yapmadığımdan siteyi kaybettik . hosttayedekten yuklermisiniz dedik bekliyoruz .TÜM AYARLAR ARTIK HOSTTA
    ***YEDEK ALMADAN İŞLEM YAPMAYINIZ YOKSAM; ORTADA KALIRSINIZ!***
    Güncellemeleri buldurma işleminin sunucuya ya da siteye herhangi bir etkisi yok. Sİzin suncunun kendisinde ya da yaptığınız başka bir işlemde sorun olmuştur. Güncellemeleri Bul dediğinizde sistem uzak sunucuda (güncelleme sunucusunda) yeni sürüm olup olmadığını kontrol eder, başka bir şey yapmaz. Döviz modülünün TCMB'ye, hava durumu modülünün DMİ'ye bağlanıp kontrol etmesi gibi yani.

Yeni Üye
    İletiler
    23

Thumbs up Cevap: 1.7 den 2.5 göç olmayınca çıkan UYARI!

ACEMİ JOOMLACI ;
    Sitemin ve guncel dosyası var fakat yuklemeyi yapamadık hostta uğraştı bayağı ama pek işe yaramadı ;şimdik o yeniden kurulum yapmaya çalışıyorum öfff offf ücret karsılığıda olsa yaptırabileceğim kimseciklerde bulamadımm. :mad: Aslında sorun 25.1 guncellemeyi bulduktan sonra başladı ve sıte kayboldu sonrasında malum yedek verdim sqal dosyası yok dedi .verdim yine yok dedi yukleyemedim dedi .Üye kişilerini aktar bari dedim... bilmiyorum vs vs ..yapılan yanlış hep bana nedense düzeltmek düşüyor.kaderr işte veriler elimde ve sıteye yukleyıp bekleyecek bı delikanlı yardım ... edene kadar...
    Şİmdi 1.7.3 guncllemesini yaptım ve kunena yuklemeye çalışıyorum oda yuklerken bileşenler görülmüyor ve sıkıntı bakalım Acıdığım (http://www.ulperkoyu.com) onca köyümün Resimleri ve Forum EMEKLER Birileri yuzunden mahvoldu ;kendiişini kendin yapacaksın bilmeyaen vermeyerek kazayıa önlem alacaksınn neyse hayırlısı bakalım

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Güncellemeleri buldurma işleminin sunucuya ya da siteye herhangi bir etkisi yok. Sİzin suncunun kendisinde ya da yaptığınız başka bir işlemde sorun olmuştur. Güncellemeleri Bul dediğinizde sistem uzak sunucuda (güncelleme sunucusunda) yeni sürüm olup olmadığını kontrol eder, başka bir şey yapmaz. Döviz modülünün TCMB'ye, hava durumu modülünün DMİ'ye bağlanıp kontrol etmesi gibi yani.
    Konu cavusoglu28 tarafından (04-02-2012 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: (http://www.ulperkoyu.com)
    ''Bilmemek ayıp değil ;Ahkam keserek bildiğini zannetmek :ukalalık ; Güzellik ise : Bilmediğini sormak ,ögrenmek bence''

Ümit A.
    İletiler
    461

Sitemin ve guncel dosyası var fakat yuklemeyi yapamadık hostta uğraştı bayağı ama pek işe yaramadı ;şimdik o yeniden kurulum yapmaya çalışıyorum öfff offf ücret karsılığıda olsa yaptırabileceğim kimseciklerde bulamadımm. :mad: Aslında sorun 25.1 guncellemeyi bulduktan sonra başladı ve sıte kayboldu onrasında malum yedek verdim sqal dosyası yok dedi verdim yine yok dei yukleyemedim dedi kileri aktar bari bilmiyorum vs vs yapılan yanlış hep bena nedense düğzeltmek için döner kaderr işte veriler elimde ve sıteye yukleyıp bekleyecek bı delikanlı yardım ... edene kadar...
    Şunu yaparsan çözülür gibi bir cevabı olamayacağı ve emek gerektiren bir iş olacağından çözüm için; Joomla Özel Üye Forumları 'nı kullanabilirsiniz. (Çözüm?; Orada bulunan bir üye ile ücret karşılığında sorununuzu çözebilirsiniz.)

Rafet El Roman ve Orhan Ölmez ve Yakup Ekin dinler...

"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir"

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 2 kişi (1 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

1. Fatih

Yer imleri