Temanızın Css dosyasına müdahele ederek yapabilirsiniz tabiki ... Ama sitenizi göremediğim için nereye hangi kod eklemeniz gerektiğini söyleyemiyorum... Resime bakınca ancak bu kadar yardım edebiliriz...
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
Bunu değişik moduller kullanarakta yapabilirsiniz..
Search - Joomla! Extensions Directory
Sadece öneri..
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
Sitenizin temasından bunu yapmanız mümkündür. Ancak bundan daha kolay bir yol denemek isterseniz alternatif menü veya modül seçeneklerini kullanın.
Ramazan SAKİN Eğitim.....................Ramazan SAKİN Tasarım.....................REY Web Tasarım & Özel Kodlama Hizmetleri
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri