Bu kısım çalışmıyor şu an: Ücretsiz Joomla Temaları - Joomla Temaları Ücretsiz Free Joomla Templates
Bu kısım çalışmıyor şu an: Ücretsiz Joomla Temaları - Joomla Temaları Ücretsiz Free Joomla Templates
Tekrar bakabilirmisin ?
Joomla.Gen.Tr - Sistem Yöneticisi
Kişisel : Yenidendogus.Net
#Özelden hiç bir şekilde destek vermiyorum. Tüm soru ve sorunlarınız için forumu kullanınız.
#Msn adresi istemeyip,kendi adresinizi yollamayınız!
#Kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz mesajları "Rapor" ediniz.
Bağlantı yanlış olduğu için olabilir Joomla! Temaları burası çalışıyor
"Hayat Üç buçukla dört arasındadır,Ya üçbuçuk atarsın Yada dört dörtlük yaşarsın."
"Joomla 1.5 ten 1.7'ye geçsemmi geçmesemmi,o piti,piti,karameli sepeti."
Kişisel Blog : Şenol Şengül Megane Forum : Megane Araçlarına Dair Joomla! 2.5 Keyfi : Tıklayınız
Facebook Sayfamız : Sayfamızı Beğen'in Twitter'da Ben : En Yeni Tweetler
üst menüde yer alan kısım çalışmıyor
Daha önceden boş bir index.html dosyası vardı. CTRL+F5 ile sayfayı yenilediğinde site açılacaktır
tamamdır şimdi oldu çok güzl olmuş elin sağlık
Merhaba hayırlı olsun. Buradaki School Days School days önizleme linki yanlış gibi web security adlı bir temaya gidiyor.
evet tam ben yazacaktım
birde tema.joomla.gen.tr kısmında logo gözükmüyor sadece yazı gözüküyor bilginize
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri