Bu konu 2 sayfa oldu ama bir türlü 2. sayfaya geçemiyorum:
Ankara Listesi
Bu konu 2 sayfa oldu ama bir türlü 2. sayfaya geçemiyorum:
Ankara Listesi
tarayıcı kaynaklı olamazmı ben geçebiliyorumda abi...
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
diğer konularda geçiyor ama ilginç
İlyas, hangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?
Ben vbseo'ya baktım ama pek tanımadığım ayarlar var sayfalandırmalarla ilgili. Oraya etki edip etmeyeceğini de bilmiyorum. Onur'a havale.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Geçici bir çözüm vereyim, Onur tümden gidermek için ilgileniyor zaten. Seçenekler->Gelişmiş->Ağ sekmesini aç ve Çevrim dışı depolama kısmında Şimdi Temizle de. Çözülecektir ama ageçici bir çözüm çünkü başka zaman gene tıkanabilir.
halloldu ama kafama takıldı bu iş ilk defam gördüm böyle birşey
başka konularda neden yapmıyor da sadece o konuda yapıyor?
Sadece o konuda olan bir sorun değil ama nedenini tam olarak belirleyemedik. Birkaç düzenleme yaptım ancak kontrol edebilmem için sorunun bende de oluşması gerekecek.![]()
Joomla.Gen.Tr - Sistem Yöneticisi
Kişisel : Yenidendogus.Net
#Özelden hiç bir şekilde destek vermiyorum. Tüm soru ve sorunlarınız için forumu kullanınız.
#Msn adresi istemeyip,kendi adresinizi yollamayınız!
#Kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz mesajları "Rapor" ediniz.
Onur düzenlemeleri son bir kaç dakika içinde yapmadıysan düzelmemiş diyeyim o zaman. Çünkü yaklaşık bir saat önce gene tıkanmıştı bende. Sanırım Firefoxta oluyor sadece.
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri