Evet arkadaşlar, Joomla Portalı hakkındaki tüm önerilerinize uygulansın ya da uygulanmasın ihtiyacımız var. Bize eksik gördüklerinizi, fazla ve gereksiz bulduklarınızı, daha değişik olması gerektiğini düşündüğünüz alanları...iyileştirme yönündeki tüm fikirlelerinizi bildirebilirsiniz. Mesela bir arkadaş twitter üzerinden, portaldaki arama alanımızın yetersiz olduğunu, başarılı bulmadığını iletmiş. Bence mükemmel derecede iyi bir eleştiri ve geliştirme önerisiydi. Özellikle, neticelerinin tüm kullanıcıları olumlu ymnde etkileyecek bir noktaya değinilmiş olması önemliydi.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Amacı dışında konular olmasın. Polemiklerden uzak, ben yerine BİZ olabileceğimiz, saygının-sevginin olduğu bir ortam olsun. (ki zaten öyle olduğuna inandığımız için burdayız.)
1- Resimli ve videolu dersler olsun.
2- Forumdan faydalanan arkadaşlar bir teşekkürü çok görmesin.
3- Telif haklarına dikkat edilsin.
4- Bu işten ekmek yiyen arkadaşlar için ayrı bir bölüm olsun. (Ticari bölüm)
5- Site yönetiminin sırtındaki maddi manevi yükü paylaşalım.
Kısaca şu an aklıma gelenleri yazmaya çalıştım. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Ramazan SAKİN Eğitim.....................Ramazan SAKİN Tasarım.....................REY Web Tasarım & Özel Kodlama Hizmetleri
Eklenti dizinini gezerken aklıma şöyle bir fikir geldi acaba eklentiler ve temalar bölümünde yayınlanan kaynakları misal eklenti.joomla.gen.tr'ye demo joomla kurulup yayınlanan eklentilerin demoları yayınlanabilir mi acaba? veya farklı bir şekilde bilemiyorum demolara gösterilirse çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
Demoların gösterilmesi çok zahmetli olabilir nede olsa eklenti üreticisi değil eklenti dizini burası... Tabi olsa çok iyi olur ama biraz zor o kadar eklentinin demosunu yayınlamak =) onun yerine eklentilerler ilgili derslerin hazırlanması ve bu hazırlananan derslerinde uygulama olarak demo siteler üzerinde yapılması daha mantıklı geliyor =)
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
Biz binlerce eklenti yayınlamayı düşünüyoruz. Bunların tamamının demolarının bulunması demek hepsinin demo kurulumlarının sürekli güncellenmesi gerekir demek ki bu da mümkün değil. Güncellenmezse hacklenir. Her güncelleme, demolarda getirilen kısıtlamaların da uygulanması demektir. Pek mümkün değil. Ancak sadece çok büyük, yaygın eklentiler belki olabilir ama ona da ne kadar gerek olduğu biraz tartışılır![]()
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Benimki sadece bir fikirdi![]()
en iyi siteler bölümünde aday sitelerden en iyisi seçildikten sonra o site sahibine joomla.gen.tr en iyi site seçimi sertifikası gönderseniz nasıl olur sayın site yöneticileri.....
mesela ben böyle bir sertifikayı alıp çerçeveletip duvara asmak bana onur ve mutluluk verir... tabi şöyle gösterişli bir sertifika olursa daha hoş olur yani.....
"Hayat Üç buçukla dört arasındadır,Ya üçbuçuk atarsın Yada dört dörtlük yaşarsın."
"Joomla 1.5 ten 1.7'ye geçsemmi geçmesemmi,o piti,piti,karameli sepeti."
Kişisel Blog : Şenol Şengül Megane Forum : Megane Araçlarına Dair Joomla! 2.5 Keyfi : Tıklayınız
Facebook Sayfamız : Sayfamızı Beğen'in Twitter'da Ben : En Yeni Tweetler
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri