+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa 1 2 3 SonuncuSonuncu
23 iletiden 1 ile 10 arası.
Like Tree11Beğeni

Konu: Kısaca Joomla Derneği

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Standart Kısaca Joomla Derneği

Joomla Derneği, tam adıyla Joomla Kullanıcıları ve Geliştiricileri Derneği'nin kurulduğu müjdesini 7. Joomla İstanbul Sohbetlerinde vermiştik. Buluşmaya katılan yaklaşık 50 kişi bundan hemen haberdar oldular. Derneğin resmî web yayını olan www.joomla.org.tr adresini kısa sürede yayına almayı planlıyoruz. Ancak bu başlık altında dernek ve faaliyetler ile ilgili görüş ve önerilerinizi alabileceğimizi düşündük.

Dernek amacı, faaliyet şekilleri gibi bazı detayları portaldaki köşe yazımdan edinebilirsiniz:
    Joomla Derneği Kuruldu, Nasıl Oldu? - Joomla Portalı

Sorularınızı, görüş ve önerilerinizi sitemiz yayına girene kadar buradan bize bildirebilirsiniz.

Hayırlı olsun.

Katılımcı Üye
    İletiler
    148

Standart Cevap: Kısaca Joomla Derneği

Öncelikle joomla derneği'nin herkese hayırlı olmasını diliyorum,ve emeği geçen herkese öncelikle siz değerli abilerimize teşekkür ederim. şuan aklıma gelmiyor ama gelince hemen yazıcam
    "Hayat Üç buçukla dört arasındadır,Ya üçbuçuk atarsın Yada dört dörtlük yaşarsın."
    "Joomla 1.5 ten 1.7'ye geçsemmi geçmesemmi,o piti,piti,karameli sepeti."

Kişisel Blog : Şenol Şengül Megane Forum : Megane Araçlarına Dair Joomla! 2.5 Keyfi : Tıklayınız

Facebook Sayfamız : Sayfamızı Beğen'in Twitter'da Ben : En Yeni Tweetler

Yönetmen Yrd.
    İletiler
    654

Hayırlı olsun şimdiden .. Ben dernek işlerinden pek anlamam yanlız bir ihtiyaç olduğunda Her zaman hazırım
    Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...

İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı

Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...

Katılımcı Üye
    İletiler
    145

Çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederiz.Web alanında bu denli gelişmeler gerçekten beni sevindiriyor sanal ortamdan gerçek ortama taşınması hiçbir kimsenin maddi beklentisi olmaması hem şaşırtıyor hemde sevindiriyor.Joomla hakkında pek fazla bilgiye sahip değiliz belki ama dernek açısından maddi manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Katılımcı Üye
    İletiler
    139

Hayırlı olsun ,umarız güzel işlere imza atılır..

Katılımcı Üye
    İletiler
    54

Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Alıntı kaderebak´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Hayırlı olsun ,umarız güzel işlere imza atılır..
    Dernek 6 ay içinde genel kurulunu gerçekleştirerek kalıcı yönetim kurulunu seçecek. O zaman kurulda özellikle şu anda bulunmayan bazı arkadaşları da görmeyi umuyorum. Ardından üyeler bu derneğin dinamosu olacaktır. Ondan sonra inşeallah üyelerin katkısıyla elbette birşeyler gerçekleşecek inşeallah. Yoksa 7-8 kurul üyesinin dernekçilik oynaması beklememeli Yani beklentiler eyleme dönüşmeli ki yaygın satıhta fydalı bir iş ortaya çıkıyor mu görelim; değil mi?

Katılımcı Üye
    İletiler
    41

Hayırlı olsun.Elimizden geleni yapmaktan memnuniyet duyarız.

Yeni Üye
    İletiler
    7

Ankara toplantısında da bahsetmiştim resmi yapılan işler her zaman yapılan işe kurumsallık katar bu faaliyetin kısa sürede sonuçlanmasından çok memmunum emeği geçenlere teşekkürler. Aytuğ bey ayrıca bir önerim daha var 2 ay sonrasına Marmara Üniversitesinde Joomla günü yapmaya ne dersiniz ve senenin geri kalanınıda planlayalım mesela her 2 ayda bir başka üniversitede etkinlik yapalım.

Katılımcı Üye
    İletiler
    130

Halil abi derneğe üye kabulu ne zaman başlayacak + başladıysa üye olayım + üyelik şartları neler

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri