JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Kolay dediğim yine yarım sayfalık bir kurulum klavuzundakileri uyguladıktan sonra. Çünkü tema ve 4-5 tane modül yüklenmesi gerekiyor. Bazı modüllerde suffix ayarlaması yapmak gerekiyor falan. Uğraşmak istemeyenler için fazla yüksek olmayan bir ücret karşılığında kurulum desteği veriyoruz.
Tam bir ekip dayanışması ve yardımseverlik olmuş. Forumların amacı böylesi durumlarda daha iyi ortaya çıkıyor. Joomla.gen.tr deki arkadaşlarla İstanbul buluşmasında karşılaştık. Gerçekten burada gördüğünüz gibi yardımsever ve eli açıklar....Allah razı Olsun.
Memleketim sitesi joomla ile daha güzel olmuş...Elinize sağlık
Mevcut Joomla! 1.5 internet sitesi olanlar için ücretsiz bir paket hazırladık. Tema dosyası ve modüllerden oluşuyor.
Joomla! 1.5 sürümünü kullananlar kolay bir şekilde MEB'in yeni şablonuna geçiş yapabilirler.
Anasayfa - Yeni Meb Şablonuna Uygun Yönetilebilir İnternet Sitesi adresinden ücretsiz paket resmine tıklayıp, formu doldurmanızın ardından paket mail adresinize gönderilecektir.
Demo adres için: Yeni MEB Şablonu Joomla! 1.5 Sürümü - JoomlaEkip MEM
Joomla! 1.5'ten geçiş yapan MEB sunucunda çalışan adres için: ..::Bucak le Milli Eitim Mdrl
Sistemin yönetim paneli videoları için: Yönetim Paneli Videoları - Yeni Meb Şablonuna Uygun Yönetilebilir İnternet Sitesi
Soru ve sorunlarınızı İletişim - Destek - Yeni Meb Şablonuna Uygun Yönetilebilir İnternet Sitesi adresinden iletebilirsiniz.
joomla ekibi yapmış elinize sağlık helal olsun be![]()
"Hayat Üç buçukla dört arasındadır,Ya üçbuçuk atarsın Yada dört dörtlük yaşarsın."
"Joomla 1.5 ten 1.7'ye geçsemmi geçmesemmi,o piti,piti,karameli sepeti."
Kişisel Blog : Şenol Şengül Megane Forum : Megane Araçlarına Dair Joomla! 2.5 Keyfi : Tıklayınız
Facebook Sayfamız : Sayfamızı Beğen'in Twitter'da Ben : En Yeni Tweetler
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Profesyonel Bir iş çıkarmışsın Enes abi ellerine sağlık ..![]()
Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...
İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı
Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...
Bu sistemin neresinin özel olduğunu anlayamadım. Header dışında herşeyin dış bağlantılar şeklinde yapılandırıldığını görüyoruz. Üstelik _blank bile değiller.
Sol menüler ise o ile ayrılmış site bağlantıları. Gerisi zaten alltakı kısımdaki zaten ra-eklam mantığında küçük kutucuklar.
Geriye bir tek manşet modülü kalıyor ki onu da yapmak oldukça basit bir yapılanma.
Bu kadar büyütülmesini anlayamıyorum.
Mebin takındığı davranışa gelince o ayrı bir durum. Eleştirilebilir veya övgü ile bahsedilebilir. O bakanlığın takdiri. ama bu olaya bu kadar geniş açıdan büyütülmüş olmsı içinden çıkılamaz bir durummuş gibi gösterilmesinin nedenini çözemedim doğrusu.
Biri anlatabilir ise sevinirim...
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri