+ Konu Cevaplama Paneli
5. Sayfa - Toplam 7 Sayfa BirinciBirinci ... 3 4 5 6 7 SonuncuSonuncu
62 iletiden 41 ile 50 arası.
Like Tree41Beğeni

Konu: Yeni Meb Şablonu 2012 - Büyük emeklerle hazırladığım web sitesini silmek zorundayım

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Standart Cevap: Yeni Meb Şablonu 2012 - Büyük emeklerle hazırladığım web sitesini silmek zorun

Alıntı M.Enes AYDÜZ´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Joomla 1.5 sürümü içinde hazırladım.

Yeni MEB Şablonu Joomla! 1.5 Sürümü - JoomlaEkip MEM

Muhtemelen bunu tema+modüller şeklinde ücretsiz dağıtacağız. Yani joomla 1.5 sitesi olanlar, kolay bir şekilde şablona geçiş yapabilecekler. Artık yatayım ben, saat geç oldu
    yat yat

Katılımcı Üye
    İletiler
    98

Standart Cevap: Yeni Meb Şablonu 2012 - Büyük emeklerle hazırladığım web sitesini silmek zorun

Joomla 1.5 sürümü içinde hazırladım.

Yeni MEB Şablonu Joomla! 1.5 Sürümü - JoomlaEkip MEM

Muhtemelen bunu tema+modüller şeklinde ücretsiz dağıtacağız. Yani joomla 1.5 sitesi olanlar, kolay bir şekilde şablona geçiş yapabilecekler.
    Hayırlı olsun...

-> enesayduz <-
    İletiler
    412

Alıntı tdepkamil´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Hayırlı olsun...
    Kolay dediğim yine yarım sayfalık bir kurulum klavuzundakileri uyguladıktan sonra. Çünkü tema ve 4-5 tane modül yüklenmesi gerekiyor. Bazı modüllerde suffix ayarlaması yapmak gerekiyor falan. Uğraşmak istemeyenler için fazla yüksek olmayan bir ücret karşılığında kurulum desteği veriyoruz.

Yeni Üye
    İletiler
    11

Tam bir ekip dayanışması ve yardımseverlik olmuş. Forumların amacı böylesi durumlarda daha iyi ortaya çıkıyor. Joomla.gen.tr deki arkadaşlarla İstanbul buluşmasında karşılaştık. Gerçekten burada gördüğünüz gibi yardımsever ve eli açıklar....Allah razı Olsun.

Memleketim sitesi joomla ile daha güzel olmuş...Elinize sağlık
    Akar bunu beğendi.

-> enesayduz <-
    İletiler
    412

Mevcut Joomla! 1.5 internet sitesi olanlar için ücretsiz bir paket hazırladık. Tema dosyası ve modüllerden oluşuyor.

Joomla! 1.5 sürümünü kullananlar kolay bir şekilde MEB'in yeni şablonuna geçiş yapabilirler.

Anasayfa - Yeni Meb Şablonuna Uygun Yönetilebilir İnternet Sitesi adresinden ücretsiz paket resmine tıklayıp, formu doldurmanızın ardından paket mail adresinize gönderilecektir.

Demo adres için: Yeni MEB Şablonu Joomla! 1.5 Sürümü - JoomlaEkip MEM
    Joomla! 1.5'ten geçiş yapan MEB sunucunda çalışan adres için: ..::Bucak le Milli Eitim Mdrl
    Sistemin yönetim paneli videoları için: Yönetim Paneli Videoları - Yeni Meb Şablonuna Uygun Yönetilebilir İnternet Sitesi

Soru ve sorunlarınızı İletişim - Destek - Yeni Meb Şablonuna Uygun Yönetilebilir İnternet Sitesi adresinden iletebilirsiniz.

Katılımcı Üye
    İletiler
    147

joomla ekibi yapmış elinize sağlık helal olsun be
    Akar bunu beğendi.
    "Hayat Üç buçukla dört arasındadır,Ya üçbuçuk atarsın Yada dört dörtlük yaşarsın."
    "Joomla 1.5 ten 1.7'ye geçsemmi geçmesemmi,o piti,piti,karameli sepeti."

Kişisel Blog : Şenol Şengül Megane Forum : Megane Araçlarına Dair Joomla! 2.5 Keyfi : Tıklayınız

Facebook Sayfamız : Sayfamızı Beğen'in Twitter'da Ben : En Yeni Tweetler

Yeni Üye
    İletiler
    25

Mevcut Joomla! 1.5 internet sitesi olanlar için ücretsiz bir paket hazırladık. Tema dosyası ve modüllerden oluşuyor.

Joomla! 1.5 sürümünü kullananlar kolay bir şekilde MEB'in yeni şablonuna geçiş yapabilirler.

Anasayfa - Yeni Meb Şablonuna Uygun Yönetilebilir İnternet Sitesi adresinden ücretsiz paket resmine tıklayıp, formu doldurmanızın ardından paket mail adresinize gönderilecektir.

Demo adres için: Yeni MEB Şablonu Joomla! 1.5 Sürümü - JoomlaEkip MEM
    Joomla! 1.5'ten geçiş yapan MEB sunucunda çalışan adres için: ..::Bucak le Milli Eitim Mdrl
    Sistemin yönetim paneli videoları için: Yönetim Paneli Videoları - Yeni Meb Şablonuna Uygun Yönetilebilir İnternet Sitesi

Soru ve sorunlarınızı İletişim - Destek - Yeni Meb Şablonuna Uygun Yönetilebilir İnternet Sitesi adresinden iletebilirsiniz.
    Enes usta tekrar hayırlı olsun.Videolar oldukça öğretici ve geliştirici oldu.İl ve ilçe Memleri umarım bu profesyonel çalışmayı değerlendirir.
    Akar bunu beğendi.

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Alıntı kubilay35´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Enes usta tekrar hayırlı olsun.Videolar oldukça öğretici ve geliştirici oldu.İl ve ilçe Memleri umarım bu profesyonel çalışmayı değerlendirir.
    Umarız öyle olur. Ücretsiz paketler teveccüh gördü. Bugün epeyce MEM ile görüşmemiz oldu. Joomla kullananların tamamı bizden MEM için hazır kurulum paketini edindiler.

Yönetmen Yrd.
    İletiler
    652

Profesyonel Bir iş çıkarmışsın Enes abi ellerine sağlık ..
    Ajans 312 Web Tasarım , Katalog , Broşür , Promosyon , Matbaa ve İnternet Hizmetleri...

İzmir Guzellik Merkezleri | Mustafa Çetindağ | Ajans 312 | Ücretsiz Temalar | Galatasaray Haber Portalı

Yeni GALATASARAY Projeme Destek Babında Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşırsanız Memnun Ederseniz...

Katılımcı Üye
    İletiler
    67

Bu sistemin neresinin özel olduğunu anlayamadım. Header dışında herşeyin dış bağlantılar şeklinde yapılandırıldığını görüyoruz. Üstelik _blank bile değiller.
    Sol menüler ise o ile ayrılmış site bağlantıları. Gerisi zaten alltakı kısımdaki zaten ra-eklam mantığında küçük kutucuklar.
    Geriye bir tek manşet modülü kalıyor ki onu da yapmak oldukça basit bir yapılanma.
    Bu kadar büyütülmesini anlayamıyorum.
    Mebin takındığı davranışa gelince o ayrı bir durum. Eleştirilebilir veya övgü ile bahsedilebilir. O bakanlığın takdiri. ama bu olaya bu kadar geniş açıdan büyütülmüş olmsı içinden çıkılamaz bir durummuş gibi gösterilmesinin nedenini çözemedim doğrusu.
    Biri anlatabilir ise sevinirim...

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri