+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 7 Sayfa 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
62 iletiden 1 ile 10 arası.
Like Tree41Beğeni

Konu: Yeni Meb Şablonu 2012 - Büyük emeklerle hazırladığım web sitesini silmek zorundayım

Katılımcı Üye
    İletiler
    98

Standart Yeni Meb Şablonu 2012 - Büyük emeklerle hazırladığım web sitesini silmek zorundayım

Moralim sıfır. Büyük emeklerle hazırladığım joomla tabanlı Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesini silmek zorundayım. Bakanlıktan gelen şablonla site tekrar yapılacak.

Şu anki site: Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü
    Sitenin yeni hali: Gümüşhane MEM

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Standart Cevap: Moralim sıfır - büyük emeklerle hazırladığım web sitesini silmek zorundayım

Sebep neymiş? Eski site en az 10 kat daha güzel ve meb standartlarına da aykırı değil.

Katılımcı Üye
    İletiler
    107

Standart Cevap: Moralim sıfır - büyük emeklerle hazırladığım web sitesini silmek zorundayım

Sayın hocam işgüzarlık olmasın. Yani kraldan çok kralcı geçinen idareciler yüzünden olmasın. Şu an isimlerini hatırlamıyorum ama bir çok il ilçe meb sitesi joomla.

Katılımcı Üye
    İletiler
    107

Katılımcı Üye
    İletiler
    107

Ana Sayfa

Hocam acilen size iki örnek verebilirim. Siz bir daha araştırın bence.

Katılımcı Üye
    İletiler
    98

Alıntı Ramazan SAKİN´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Sayın hocam işgüzarlık olmasın. Yani kraldan çok kralcı geçinen idareciler yüzünden olmasın. Şu an isimlerini hatırlamıyorum ama bir çok il ilçe meb sitesi joomla.
    ordu, mardin, antalya, gaziantep ve birçok ilçe mem sitesi joomla ile yapılmış. Yeni çalışma müsteşar emri ile yapılıyor. bu da müsteşarlık yazısı: http://www.meb.gov.tr/sablon/interne...C4%B1_2012.pdf
    Konu tdepkamil tarafından (16-02-2012 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.

Katılımcı Üye
    İletiler
    98

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Sebep neymiş? Eski site en az 10 kat daha güzel ve meb standartlarına da aykırı değil.
    Sebep kurumsal birliktelikmiş üstad. Bütün bakanlık birimleri, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri aynı şablonu kullanacak...
    Konu tdepkamil tarafından (16-02-2012 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime düzeltme

Katılımcı Üye
    İletiler
    107

Hocam müsteşar emrinde joomla veya başka sistemlerle yapmayın demiyor. meb uzantılı host içinde barındırılması şartı getirilmiş.

Katılımcı Üye
    İletiler
    98

Alıntı Ramazan SAKİN´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Hocam müsteşar emrinde joomla veya başka sistemlerle yapmayın demiyor. meb uzantılı host içinde barındırılması şartı getirilmiş.
    Doğru, herhangi bir sistem ile tasarlanabilir deniyor; ancak şablon, tasarım herşey sabit. Aşağıdaki resimde işaretlenen yerler doldurulabilir sadece. Bu tasarımın aynısı için kod bilgisi lazım tabiki. Ayrıca siteyi bitirmek için son tarih 27 Şubat...

Yeni Meb Şablonu 2012 - Büyük emeklerle hazırladığım web sitesini silmek zorundayım-sablonresim.jpg
    Konu tdepkamil tarafından (16-02-2012 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.

Katılımcı Üye
    İletiler
    173

Alıntı tdepkamil´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Moralim sıfır. Büyük emeklerle hazırladığım joomla tabanlı Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesini silmek zorundayım. Bakanlıktan gelen şablonla site tekrar yapılacak.

Şu anki site: Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü
    Sitenin yeni hali: Gümüşhane MEM
    Hocam siteniz çok güzelmiş ama gelde bizim mebe anlat ben değil ama öğretmen arkadaşlarımda aynı senin durumda..bakanlığa saygı ve svgilerini gönderiyorlar:mad:
    Herşeyde bir bilgim olsun birşeyde alim olayım diye burdayım

"Sahip olamadıklarımız için ağlamaktansa Sahip olduklarımız için şükretmemiz gerekmez mi?"
    Film sitesi için sağlam arkadaş(sözünün eri) arıyorum!..
    www.sinemasefasi.com

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri