Ramazan SAKİN Eğitim.....................Ramazan SAKİN Tasarım.....................REY Web Tasarım & Özel Kodlama Hizmetleri
filime hafta içi ilk fırsatta gidecegim eleştirilerinizi okumadan yorumumu yazdımiyi veya kötü eleştiri okumadan izlemek istiyorum izleyince mutlaka buraya not yazacağım
![]()
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
Filme gitmek nasip olmadı ama çokça yorumlar okudum ve dinledim. Tarihçi Mustafa Armağan'ın yazısını paylaşmak istedim.
Büyük Fetih’in ışığında Fetih 1453
Abiler bu filmin tarihle alakasi yok. Filmi sadece para kazanmak icin yapmislar tarihimizle uzaktan yakindan alakasi yok. Peygamber ovgusu almis o zatlara iftira atilmis. Fatihin karisi dekolteli. Ulubatli Hasan sancagi dikerken zina ettigi topcu kadina ask bakislariyla can veriyor.
Fatih rOlunu oynayan adamin yazisini okudum yurt disindan gelen 50 fetihle alakali kitap okumus ve osmanli dusmanlarinin istedigi gibi bir film olmus. Dusmanlar bile nereleriyle guluyor bilmiyorum. Cok kizdim cok. Ben gidene kadar destekleyim ki boyle filmlerin devami gelsin diyordum ki sonradan anladim. Sakin gitmeyin! Mumükunse turkler bir daha osmanli filmi yapmasnlar. Battal gazi filmlerini buna tercih ederim.
Kardeşim, idrakda zaafiyet olunca o senin gördüklerin gözükmüyor. Ben yukarıda bir osmanlı saray kadınının Enderunlu erkekler arasında dekolteli olmayacağını, bunun mümkün olmadığının tesbitini yapan bir yorum dinlediğimi söyledim. Bu hata yapılmış yine de dedim. Sen de ille de kızmak için gitmem lazım demişsin...ne diyeyim. Özel yapım bir sinema filminin para kazanmak amacı dışında baskın bir amacı olamayacağını bilmek için ille de o filmi seyretmeye gerek yok.
Tekrar ediyorum, bu filmler ancak belli sahneleriyle gönlümüzü okşarlar. Ancak muhakkak içinde küfür barındırırlar. İslâmın sancaktarı olan Osmanlı sarayında bir kadının namahrem erkekler arasında rahatça gezinmesini, o konuda cahil olan biri farketmeyebilir. Açık kadını gördüğü anda bunun bir haram olduğu aklına gelen kimse ise o sahneyi affetmez. Bu filmlerin faydası yok, desteklenmesi falan da gerekmiyor. Bir de Ulubatlı yorumu eklenmiş oldu.
Allah gören gözlere rahmet etsin, görmeyenlere de görüş nasip etsin.
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** %100 JOOMLA UYUMLU HOSTİNG
illuminate örgütünün müslümanları dejenere etmek için yerli destekçilerine yapdırdığı film..
aslında bu tarz film ve ya dizilerde bu örgütün alamet-i farikası olan göz işaretini görmeniz mümkün.milletin çok sevdiği rezalet dizi muhteşem yuzyılda olduğu gibi..
filmlerden uzak durup hakka gidelim ...
Konu HDMI tarafından (21-02-2012 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.
Yahu iyi bir şey olsa piyasaya sürdürmezlerdi, mutlaka bir takoz koyarlardı. Bunlar toplumun gazını almak için yapılan hareketler. El çarkını döndürüyor.
Bizim yerli araba hikayemiz gibi...
Konu millisite.net tarafından (22-02-2012 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Madem düzeltiyoruz, tam olsun.
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri