Merhaba arkadaşlar,
Dün Fetih1453 filmini izleme fırsatım oldu, çok uzun olmasına rağmen ceddimizin ve tarihimizin bir kısmını dahi olsa anlatacak güzel bir yapım olması gerçekten beni memnun etti.
Bu film ile alakalı olarak düşüncelerimi paylaşmak istedim. İzleyenler olursa spoiler vermeden düşüncelerini paylaşmanızı rica ederim,
Benim film hakkında ki düşüncelerim şunlardır,
Öncelikle gerçekten takdire şayen bir film olmuş, bir çoğumuz fragmanlarını izlemiştir. Film yaklaşık 2.5 saat kadar sürüyor sürükleyici ve güzel, benim eksik olarak gördüğüm tek şey belki bu benim beklentim ama, Bu güzel Şehri İslam alemine hediye eden, Müjdelenmi Padişah, Fatih Sultan Mehmet Han'ın yaşantısına birazda yer vermiş olmaları daha iyi olurdu. onun aksina Ulubatlı Hasan biraz daha fazla ön plan geçmiş.
Filmin çekimleri 3 yıl sürmesine rağmen savaş sahneleri bence yetersiz kalmış 40 küsür gün süren kuşatma bir kaç taarruzdan ibaret olmuş, tabi eksilik diyemeyeceğim buna, sadece olsaydı iyi olurdu dediğim şeyler.
Daha bir çok var ama izleyenlerin artması sonucunda burada ufak bir sohbet ortamı yaratabiliriz.
Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla

31Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks

elhamdülillah.

Yer imleri