Merhabalar
Web sitesine RS-FlashMatic modulünü yükledim ve yayınladım mozilla, opera gibi tarayıcılarda sorunsuz gözüküyor fakat explorer de modül yarım olarak gösteriyor. yardımlarınızı bekliyorum...
Merhabalar
Web sitesine RS-FlashMatic modulünü yükledim ve yayınladım mozilla, opera gibi tarayıcılarda sorunsuz gözüküyor fakat explorer de modül yarım olarak gösteriyor. yardımlarınızı bekliyorum...
Safvân İbnu Süleym (Radıyallahu Anh) anlatıyor: "Ey Allah'ın Resûlü! dedik, mü'min korkak olur mu?" "Evet!" buyurdular. "Pekiyi cimri olur mu?" dedik, yine: "Evet!" buyurdular. Biz yine: "Pekiyi yalancı olur mu?" diye sorduk. Bu sefer: "Hayır!" buyurdular." (Muvatta, Kelâm 19, (2, 990)
www.secdegah.org
Explorer kaç? Uyumluluk görünümünde durum ne?
Not: Haftalık programı senin orada unuttum o gün. Geldiğimde yenisini istiyorum![]()
cmsturk cmstürk
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** JOOMLA HOSTİNG *****
Explorer 64 bit temanın explorer için dosyaları var ama genede böyle bir sorun veriyor
*Beklerim ne zaman istersen o zaman alabilirsin abi![]()
Safvân İbnu Süleym (Radıyallahu Anh) anlatıyor: "Ey Allah'ın Resûlü! dedik, mü'min korkak olur mu?" "Evet!" buyurdular. "Pekiyi cimri olur mu?" dedik, yine: "Evet!" buyurdular. Biz yine: "Pekiyi yalancı olur mu?" diye sorduk. Bu sefer: "Hayır!" buyurdular." (Muvatta, Kelâm 19, (2, 990)
www.secdegah.org
Site adresini verirseniz bide biz kontrol edelim ..
Resimleri kaldırdım![]()
Konu kaderebak tarafından (13-02-2012 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.
site adresi
Konu ensysn tarafından (13-02-2012 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.
www.secdegah.org
Explorer ve frefox ile görüntüler aynı ? Explorerda herhangi bir modul kayması göremedim..
üstteki resim slayt bölümünde sorun var firefox'a göre ayarlasam explorerde aynı göstermiyor
www.secdegah.org
Biri explorer diğeri firefox görüntüsü..
Konu kaderebak tarafından (13-02-2012 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.
garip bendeki resimler böyle gözükmüyor o zaman sorun explorer değilse nerede acaba?
www.secdegah.org
Sizin kullandığınız explorerda bir problem vardır muhakkak..Benim kullandığım sürüm explorer 9 fakat 8 de olsa 9 ile hemen hemen aynı .. Sorun sizin pcde gözüküyor..
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri