arkadaşlar joomla 2,5 uyumlu günün sözü modülü nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar joomla 2,5 uyumlu günün sözü modülü nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
GÜNÜN sözü diye bir kategori aç
içirek olarak günün sözlerini yaz. ayın tarihlerii tek tek ata.
sonra son haberler modüllerinde biri aktif et. yayın tarihine göre ayarlar.
kaydet. bir yerde göster.
olmazı mı olur.
Joomla! 1.5 ve 1.6 İçin Sözün Özü Modülü - Joomla Portalı burda varmıış. ben 2.5 için olmadığını biliyorum. farklı mdülleri bu amaç içinde kullanılabilir.
bir önceki mesajımdaki gibi ben nöbetçi eczaneleri gösteriyordum.
Elimde olan sizinde işinize ayaracak olan 1.7 için üretilmiş fakat 2.5 uyumlu olan günü sözü modülünü burada paylaşıyorum.
mod_gununsozu.zip
Kullanım Detayları;
Modül Parametre Ayarları:
- Değiştirme Şekli / Seçimi: Günde bir söz için birinci, Her sayfa yüklenişinde ayrı söz için ikinciyisi seçin.
- Sözler: Sözleri ayırmak için --- kullanın. İsim ve tarihi ayırmak için || kullanın. Örnek: Söz||Yazar||Yıl
- Modül sınıf Soneki: Farklı modül biçimleri kullanabilmeniz için, modülün CSS sınıf son ekini belirleyebilirsiniz.
Kişisel Proje Gelişimi : Orhangazi Şehir Rehberi- Kurumsal Site : Kolay Tesisat Temizlik
Azdan Az, Çokdan Çok Gider...
acoustic'e teşekürler
Konu aalci tarafından (26-08-2013 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.
Kişisel Proje Gelişimi : Orhangazi Şehir Rehberi- Kurumsal Site : Kolay Tesisat Temizlik
Azdan Az, Çokdan Çok Gider...
değerli abicim düşüncesizlik ettim dün yoğun bir gündü o yüzden. alakandan dolayı sizde çok teşekür ederim , ,,,,saygılar
Ben daha çok alındım
Joomla! Daily Aphorism (Sözün Özü) Module - Aytuğ Halil AKAR
cmsturk cmstürk
JOOMLA.GEN.TR "Tek Başına Yeter!"
Joomla İndir - Joomla Demo - Joomla **t**** (yakında) - Özel Üyelik Al
Joomla İlk Adım Dersleri - Joomla H*****ı (yakında)
Ücretsiz Joomla Temaları - Ücretli (Premium - Club) Joomla Temaları
Joomla Eklentileri - Joomla ***********leri (yakında) - Ayın Sitesi
Joomla Portalda ve/veya Forumda Reklam Ver - ***** JOOMLA HOSTİNG *****
JOOMLA 3 İÇİN tquotes
Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:
Yer imleri