+ Konu Cevaplama Paneli
6 iletiden 1 ile 6 arası.
Like Tree1Beğeni
  • 1 Gönderen Akar

Konu: Üye olduktan sonra Üye ol ve Oturum aç menülerini Nasıl kaldırabilirim

Katılımcı Üye
    İletiler
    68

Standart Üye olduktan sonra Üye ol ve Oturum aç menülerini Nasıl kaldırabilirim

Üye olduktan sonra bile Üye Ol menüsü görünmez olmuyor sorunun çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi
    saygılar

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Standart Cevap: Üye olduktan sonra Üye ol ve Oturum aç menülerini Nasıl kaldırabilirim

Bu bir sorun değil aslında. İlgili modüllerin pozisyonlarını tema içinde değiştirip ya da başka modül olmayan pozisyon belirleyip, o pozisyonu temada tanımlandığı php dosyasında
    PHP Kodu:
    <?php
    $user 
    = &JFactory::getUser();
    $userId $user->get('id');
    if (!
    $user_id)    
      {   

?>       
        Modül pozisyonu çağırılacak
      <?php

}
    ?>
    şeklinde bir düzenleme yapabilirsiniz. http://www.aytugakar.info/joomla-kod...-gizlemek.html
    &JFactory::getUser(); kullanımı ile ilgili detaylı bilgi:
    Accessing the current user object - Joomla! Documentation

Katılımcı Üye
    İletiler
    68

Standart Cevap: Üye olduktan sonra Üye ol ve Oturum aç menülerini Nasıl kaldırabilirim

Akar hocam biraz geç cevap veriyorum kusuruma bakmayın http://www.aytugakar.info/joomla-kod...-gizlemek.html buradaki ilk örneği başarı ile yaptım

Uyarı yazısı için

<?php
    $user =& JFactory::getUser();
    $user_id = $user->get('id');
    if (!$user_id)
    {
    ?>
    Lütfen üye olun.
    <?php
    }

?>
    ama
    Modül yerleşimi için ise;

<?php
    $user =& JFactory::getUser();
    $user_id = $user->get('id');
    if (!$user_id)
    {
    ?>
    <jdoc:include type="modules" name="left" />
    <?php
    }

?>
    burdaki <jdoc:include type="modules" name="left" /> anlamadım buraya üye olanların görmemesi için modül pozisyon ismini mi yazacagız denememe ragmen yapamadım yardımcı olur musunuz nerede hata yaptım

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Alıntı Mugetsu´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    <jdoc:include type="modules" name="left" /> anlamadım buraya üye olanların görmemesi için modül pozisyon ismini mi yazacagız denememe ragmen yapamadım yardımcı olur musunuz nerede hata yaptım
    Bu kod Joomla modül pozisyonunu çağıran temel koddur. Orada örnek left pozisyonu.

Katılımcı Üye
    İletiler
    68

Alıntı Akar´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Bu kod Joomla modül pozisyonunu çağıran temel koddur. Orada örnek left pozisyonu.
    Akar hocam kolay gelsin bir türlü yapamadım bende resim çektim göstereyim buradaki oturumu aç ve üye ol menülerini üye olunca aynı şekilde kaldırabilir miyiz?Üye olduktan sonra Üye ol ve Oturum aç menülerini Nasıl kaldırabilirim-adszhmk.jpg

BU DİL BU KÜLTÜR SENİN
    İletiler
    2.006

Alıntı Mugetsu´isimli üyeden alıntı İletiyi göster
    Akar hocam kolay gelsin bir türlü yapamadım bende resim çektim göstereyim buradaki oturumu aç ve üye ol menülerini üye olunca aynı şekilde kaldırabilir miyiz?Eklenti 438
    Sizinki menü içinde bir öğe. Ona bu şekilde uygulayamazsınız. Benim verdiğim özellik modül pozisyonu için. Modül içindeki öğelerden yalnızca bir kısmı için değil.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda bu konuyu 1 kişi (0 üye ve 1 misafir) okuyor. Konuyu okuyan üyeler:

Yer imleri